FastCoder Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 CS:GO'da FXAA, hareket hızı gibi grafikleri aktif edemiyorum, devre dışı gözüküyor. Değiştirip uygulayınca başka bir menüye girip gelince sonuç yine aynı. Yardımcı olabilecek var mı hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
CS:GO'da FXAA, hareket hızı gibi grafikleri aktif edemiyorum, devre dışı gözüküyor. Değiştirip uygulayınca başka bir menüye girip gelince sonuç yine aynı. Yardımcı olabilecek var mı hocam?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 23 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #2 Bende de aynı hocam değişmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS FastCoder Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 WHT dedi: Bende de aynı hocam değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun... Artı 0 Eksi
WHT dedi: Bende de aynı hocam değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun...
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 23 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #4 FastCoder dedi: Sağ olun hocam. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun... Genişletmek için tıkla... Yok ya ben de bir ara takmıştım, düzelmiyor diye konu açtım fakat çözüme ulaşmadı. 5-6 ay önce açmıştım konuyu. Artı 0 Eksi
FastCoder dedi: Sağ olun hocam. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun... Genişletmek için tıkla... Yok ya ben de bir ara takmıştım, düzelmiyor diye konu açtım fakat çözüme ulaşmadı. 5-6 ay önce açmıştım konuyu.