Tarhanacı Salim Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #1 CS:GO oynarken grafikleri yükseltmek istiyorum ama ayarları kaydet dediğimde atıyor. Çözümü nedir?
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 12 Mayıs 2020 #2 Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
kara000 Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 135 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #3 Sisteminiz yetersiz geliyor olabilir. Aynı sorunu sistemimin zar zor yettiği bazı oyunlarda yaşadım. Artı 0 Eksi
AllyCaptain Hectopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 235 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #4 Oyun içerisinde ayarları değiştirdiğimde bende de kapanıyor. Ana menüde değiştirdiğinizde de kapanıyor mu ayarlar güncellenmeden ? Artı 0 Eksi
Oyun içerisinde ayarları değiştirdiğimde bende de kapanıyor. Ana menüde değiştirdiğinizde de kapanıyor mu ayarlar güncellenmeden ?
KS KS Tarhanacı Salim Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #5 kara000 dedi: Sisteminiz yetersiz geliyor olabilir. Aynı sorunu sistemimin zar zor yettiği bazı oyunlarda yaşadım. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim oyunun istediklerinden neredeyse 4 kat güçlü. Nasıl yetersiz gelebilir? AllyCaptain dedi: Oyun içerisinde ayarları değiştirdiğimde bende de kapanıyor. Ana menüde değiştirdiğinizde de kapanıyor mu ayarlar güncellenmeden? Genişletmek için tıkla... Evet ana menüden değiştirdiğimde de kapanıyor. Artı 0 Eksi
kara000 dedi: Sisteminiz yetersiz geliyor olabilir. Aynı sorunu sistemimin zar zor yettiği bazı oyunlarda yaşadım. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim oyunun istediklerinden neredeyse 4 kat güçlü. Nasıl yetersiz gelebilir? AllyCaptain dedi: Oyun içerisinde ayarları değiştirdiğimde bende de kapanıyor. Ana menüde değiştirdiğinizde de kapanıyor mu ayarlar güncellenmeden? Genişletmek için tıkla... Evet ana menüden değiştirdiğimde de kapanıyor.