CS:GO grafiti satılmalı mı?

caliskan0221

Hectopat
Selamlar. Bu ve benzeri bir konu var mı göremedim. CS:GO öge vb. . Gibi.

Şimdi bir grafiti var ben de. Pazarda 11 adet mevcut. Lakin sipariş - satış miktarları ve fiyatlarına şaşırdım, baka kaldım öğle. Satsam mı- bekletsem mi? Malum grafitiler pek rağbet görmüyor. Baltığınızda anlayacaksınız demek istediğimi. Satsam mı-satmasam mı?

Grafiti Steam pazar link: Steam Community Market :: Listings for Sealed Graffiti | Recoil XM1014 (Frog Green)

Son düzenleyen: Moderatör:

Pazardakileri de al 15 liraya satışa çıkar. Veya yine hepsini alıp tek tek satabilirsiniz pahalı bir fiyata 50 60 TL bile olabilir.

Bence sat gitsin. Stickerlar, Üst düzey skinler vs. varken Grafitilere pek önem verilmiyor. Hiçbir grafiti envanterde bekletmeye değmez. Bir de bu temel sınıf grafiti. Daha düşük fiyatta bile olabilir ileride. Egzotik, Olağanüstü seviyesindeki grafitiler varken bunlar rağbet görmez bile.

Son düzenleme:
Yorumları okurken cidden gülümsedim. Doğru diyorsunuz. Düşünemedim bu dediklerinizi. Teşekkürler beyler. (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…