qanca Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2015 #1 Steam Community :: Ertuğrul Kılıç Hesap bu. 90 TLye satmayı düşünüyorum. Denetimle ilgilenirseniz memnun olurum @samet67671 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2015
Steam Community :: Ertuğrul Kılıç Hesap bu. 90 TLye satmayı düşünüyorum. Denetimle ilgilenirseniz memnun olurum @samet67671
Enes Gökce Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 209 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2015 #2 CSGO olmasaydı bende alırdım.
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2015 #3 Başka bir steam hesabı ile takas düşünürmüsün ?
qanca Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2015 #4 Enes Gökce dedi: CSGO olmasaydı bende alırdım. Genişletmek için tıkla... CS: GO ile ne alakası olduğunu anlamadım ama CS: GO yu ücretsiz verebilirim ne kadar fiyat verebilirsiniz? Silinen üye dedi: Başka bir steam hesabı ile takas düşünürmüsün ? Genişletmek için tıkla... İnan yeterince steam hesabım var
Enes Gökce dedi: CSGO olmasaydı bende alırdım. Genişletmek için tıkla... CS: GO ile ne alakası olduğunu anlamadım ama CS: GO yu ücretsiz verebilirim ne kadar fiyat verebilirsiniz? Silinen üye dedi: Başka bir steam hesabı ile takas düşünürmüsün ? Genişletmek için tıkla... İnan yeterince steam hesabım var
Enes Gökce Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 209 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2015 #5 Silinen üye dedi: CS: GO ile ne alakası olduğunu anlamadım ama CS: GO yu ücretsiz verebilirim ne kadar fiyat verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Benim kendi steam hesabımda CS GO var. Onu demek istedim. En fazla 60-70 tl arasında bir fiyat verebilirim.
Silinen üye dedi: CS: GO ile ne alakası olduğunu anlamadım ama CS: GO yu ücretsiz verebilirim ne kadar fiyat verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Benim kendi steam hesabımda CS GO var. Onu demek istedim. En fazla 60-70 tl arasında bir fiyat verebilirim.
qanca Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2015 #6 Enes Gökce dedi: Benim kendi steam hesabımda CS GO var. Onu demek istedim. En fazla 60-70 tl arasında bir fiyat verebilirim. Genişletmek için tıkla... 70 TL ye satabilirim.
Enes Gökce dedi: Benim kendi steam hesabımda CS GO var. Onu demek istedim. En fazla 60-70 tl arasında bir fiyat verebilirim. Genişletmek için tıkla... 70 TL ye satabilirim.
Enes Gökce Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 209 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2015 #7 Ben biraz düşüneyim akşam da babama soruyum size döneceğim.
5 5022 Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 140 14 Eylül 2015 #8 @Silinen üye Hala satıyor iseniz ulaşım adresi verebilir misiniz?
qanca Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2015 #9 5022 dedi: @Silinen üye Hala satıyor iseniz ulaşım adresi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hala satıyorum. Muhammet Kılıç | Facebook isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
5022 dedi: @Silinen üye Hala satıyor iseniz ulaşım adresi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hala satıyorum. Muhammet Kılıç | Facebook isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.