CS:GO GTX 750 Ti ile GT 730 FPS'i alınmıyor

KingKong_

Hectopat
YouTube'da takip ettiğim ekran kartı oyun testleri yapan bir kanal var. Adam GT 730 ile benim FPS'i neredeyse 2'ye katlıyor videoda. GTX 1050 Ti ile 500 600 FPS alıyor, bunu nasıl yapıyor? İşlemci bu kadar etki eder mi? Benim sistemimde ekran kartı da, işlemci de kullanımları %50 civarlarında. 750 Ti kullandığı sistemde Xeon E3 1231 ve 12 GB 1600MHz RAM kullanıyor.

Benim sistemim;
-ASUS STRIX GTX 750 Ti 2 GB.
-Athlon II X4 640 3.00 GHz.
-4+2 1333MHz RAM.
-Gigabyte GA-880GA UD3h.

İşlemcim darboğaz yapıyor ise neden %99 %100 değil?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi ayarlarda 500-600 FPS alıyor? RTX 2070 Super takılı ve inanın 400 FPS göremedim daha. Üç ay öncesine kadar ben de GT 730 kullanıcısıydım ve inanın 100 FPS bile göremez en düşük ayarlarda.

Hangi ayarlarda 500-600 FPS alıyor? RTX 2070 Super takılı ve inanın 400 FPS göremedim daha. Üç ay öncesine kadar ben de GT 730 kullanıcısıydım ve inanın 100 FPS bile göremez en düşük ayarlarda.

1024x768 Very Low bana da çok saçma geliyor ama testler ortada.

İşlemcisi çok güçlü. CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için mümkün gibi geldi bana.

Peki bu adam CS:GO'da %99 GPU kulanımını nasıl elde ediyor anlamadım bende CPU ve GPU doğru orantılı 50 60 70 gibi değerlerde (% kullanım değerleri)

RAM'leri Dual Channel, işlemcisi çok güçlü. Yani o değerlere sürekli çıkamaz. Senin sorununa gelelim. Liste şeklinde aklıma gelenleri yazacağım.
1- Hangi çözünürlükte oynuyorsun? 1024x768 olarak oyna.
2- Detaylı grafik ayarlarını en düşüğe al.
3- Çoklu CPU kullanımı açık olsun. Oyun ayarlarından yapabilirsin.
4- Grafik ayarlarında, MSAA ayarı kapalı olsun.
5- Fps_max 0 kodunu konsola yaz.
6- Isı değerlerin nasıl? MSI Afterburner ile değerlerine bakabilirsin.
7- Üzülerek söylüyorum, işlemcin çok kötü.
8- CS:GO işlemci tabanlı bir oyun. Tek çekirdek performansına çok önem verir.
9- Karşılaştırdığın videolar, FPS testleri her sistemde değişir. Aynı sistem bile olsa, kullanılan Windows sürümü, arka planda çalışan uygulamalar çok etki eder.
10- NVIDIA denetim masasından, oyun ayarlarını maksimum performans olarak ayarla. Bununla ilgili videoyu atıyorum. Bunlara rağmen FPS değişmez ise sistemden çok şey bekleme derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Isı değerleri çok iyi işlemci Max 50 ekran kartı da öyle.
NVIDIA denetim masası ayarları yapılı attığın videodakileri daha önce denedim.
İşlemcim kötü hem de berbat kabulleniyorum ama neden %99 olup ekran kartı da en azından %70 seviyelerine gelmiyor.
Windows 10 kullanıyorum.
Anakartımın 2 RAM slotu bozuk 2 GB RAM yerine 4 alsam 1600MHz Dual Channel çalışır mı?

1024x768 oynuyorum zaten bu arada eklmeyi unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…