Daha bugün sabah CS:GO oynuyordum ondan sonra çıktım oyuna girmeye çalıştığımda siyah ekran verip masaüstüne tekrar atıyordu. İnternetten bakıp yaptım sonrada daha da kötü oldu oyuna güncelleme geldi. 632 MB güncelledim indikten sonra güncelleye basıyorum tepki vermiyor.
Yaptım olmadı diğer baktığım yerlerde D3DX9_43.DLL dosyasını silin ve wbsetupdirext tekrar indirin demişlerdi onu yaptıktan sonra böyle oldu güncelleye basıyorum olmuyor
CS:GO siyah ekran verdiği için yapmıştım.
Yaptım olmadı diğer baktığım yerlerde D3DX9_43.DLL dosyasını silin ve wbsetupdirext tekrar indirin demişlerdi onu yaptıktan sonra böyle oldu güncelleye basıyorum olmuyor
CS:GO siyah ekran verdiği için yapmıştım.
Peki hocam beta yolunu denediniz mi eğer yapmadiysaniz aşağıdaki adımlarımı deneyiniz;
Steam girin > ayarlar > hesap > beta katılım > Steam beta update seçin ve tamam diyin yeniden başlatma seçeneği çıkması lazım demezse yeniden başlatın öyle tekrardan güncelleyin .
Peki hocam beta yolunu denediniz mi eğer yapmadiysaniz aşağıdaki adımlarımı deneyiniz;
Steam girin > ayarlar > hesap > beta katılım > Steam beta Update seçin ve tamam deyin yeniden başlatma seçeneği çıkması lazım demezse yeniden başlatın öyle tekrardan güncelleyin.