CS:GO güncelle yazısına bastıktan sonra tepki vermiyor

İşletim sistemi
Windows 11

swexy53

Hectopat
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
RX 480 4gb
İşlemci
İNTEL CORE İ5 4460
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Daha bugün sabah CS:GO oynuyordum ondan sonra çıktım oyuna girmeye çalıştığımda siyah ekran verip masaüstüne tekrar atıyordu. İnternetten bakıp yaptım sonrada daha da kötü oldu oyuna güncelleme geldi. 632 MB güncelledim indikten sonra güncelleye basıyorum tepki vermiyor.

Steam hesabınızdan çıkış yapın arka plandan yani görev yöneticiden kapatın ve tekrardan Steam açıp giriş yapın hesabınızı sonra güncellemeyi deneyin.

Steam hesabınızdan çıkış yapın arka plandan yani görev yöneticiden kapatın ve tekrardan Steam açıp giriş yapın hesabınızı sonra güncellemeyi deneyin.

Yaptım olmadı diğer baktığım yerlerde D3DX9_43.DLL dosyasını silin ve wbsetupdirext tekrar indirin demişlerdi onu yaptıktan sonra böyle oldu güncelleye basıyorum olmuyor
CS:GO siyah ekran verdiği için yapmıştım.

Bu konu tutmassa başka bir konu başlatacağım.

Yaptım olmadı diğer baktığım yerlerde D3DX9_43.DLL dosyasını silin ve wbsetupdirext tekrar indirin demişlerdi onu yaptıktan sonra böyle oldu güncelleye basıyorum olmuyor
CS:GO siyah ekran verdiği için yapmıştım.

Bu konu tutmassa başka bir konu başlatacağım.

Peki hocam beta yolunu denediniz mi eğer yapmadiysaniz aşağıdaki adımlarımı deneyiniz;

Steam girin > ayarlar > hesap > beta katılım > Steam beta update seçin ve tamam diyin yeniden başlatma seçeneği çıkması lazım demezse yeniden başlatın öyle tekrardan güncelleyin .

Peki hocam beta yolunu denediniz mi eğer yapmadiysaniz aşağıdaki adımlarımı deneyiniz;

Steam girin > ayarlar > hesap > beta katılım > Steam beta Update seçin ve tamam deyin yeniden başlatma seçeneği çıkması lazım demezse yeniden başlatın öyle tekrardan güncelleyin.

Önceden yapmıştım şimdi tekrar deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı