CS:GO Güncelleme ve PAK hatası

I am inevitable

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. CS:GO'da pak hatası alıyordum, PC'ye format attım. CS:GO'yu tekrar yükledim ama indirme bittiğinde bozuk güncelleme dosyası dedi ve güncelleme gerekli yazdı, ben de güncelleye bastım 1MB'lık bir dosya indi ve hata vermedi. Oyuna girince basit eğlence girdim ve yine pak hatası verdi, ne yapmalıyım?

Eğer sorun uzun süredir tekrarlıyor ise büyük ihtimal HDD veyahut RAM'lerde sorun vardır. Memtest ile RAM'leri, HDTune ile HDD'nizi test edebilirsiniz.

Dosya bütünlüğü doğrulaması yaptın herhalde?

Evet yaptım.

Eğer sorun uzun süredir tekrarlıyor ise büyük ihtimal HDD veyahut RAM'lerde sorun vardır. Memtest ile RAM'leri, HD Tune ile HDD'nizi test edebilirsiniz.

Deneyeceğim.

Eğer sorun uzun süredir tekrarlıyor ise büyük ihtimal HDD veyahut RAM'lerde sorun vardır. Memtest ile RAM'leri, HD Tune ile HDD'nizi test edebilirsiniz.

1.RAM'ları HDD'yi test ettim bir şey çıkmadı.
2.oyunu sildim yükledim olmadı.
3.RAM hızını sabitledim olmadı.
Örneğin: Mirage giriyorum(basit eğlence) 1. maç bir şey olmuyor.2. maç yine atıyor.
Kafayı yiyeceğim.
Arkadaşlar problemi sonunda çözdüm işlemcideki OC'yi kaldırdım düzeldi 2 haftadır yapmadığım kalmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…