CS:GO güncellenmesine rağmen "Faceit kapatın ve güncelleyin" hatası

Semickk1

Hectopat
CS:GO "updated - please close your Game and restart to Update to the latest version in order to prevent taking a temporary ban on your Faceit account."

CS:GO'yu güncelledim ama hala bu sorun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir beta sürümüne kayıtlı iseniz betadan çıkın, indirme yapacaktır ardından tekrar deneyin.

Herhangi bir beta sürümüne kayıtlı iseniz betadan çıkın, indirme yapacaktır ardından tekrar deneyin.

Dostum, bende beta yok ama gene bu yazı var. Az önce güncelleme gelmişti, güncelledim, ondan zannettin sorunu ama gene bu yazı var. Yardım edin!

Daha geçen gün oynadım bugün bu yazı var ve kalkmıyor ne yapmamız lazım beta meta hiçbir şey yapmadım direkt indirdim oyuna girmiştim

Bende de oyununuzu kapatıp guncelleme yapmazsanız gecıcı surelıgıne ban yıyebılıyorsunuz dıyor. ne yapsam gıder?

Selam,

Bu, tüm oyunculara, oynamadan önce CS:GO'yu güncellemeleri konusunda insanları uyarmak için verdiğimiz bir duyurudur. CS:GO'nuzun güncel olması şartıyla endişelenecek bir şey yok.
Reddit'e bir tane FACEIT yetkilisi böyle yazmış yani bir sıkıntı yok güncelliyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…