iRepLys Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Ekte görüldüğü gibi doğrulanıyor gösteriyor. Fakat bittikten sonra kendini aşağı atıp güncelleme gerekli eksik dosyalar diyor. Silip yükleyecek internetim yok. Dosyaları doğrula yapınca 1.1GB'ı tekrar indirtiyor ve sonuç aynı. Nasıl çözebilirim?
Ekte görüldüğü gibi doğrulanıyor gösteriyor. Fakat bittikten sonra kendini aşağı atıp güncelleme gerekli eksik dosyalar diyor. Silip yükleyecek internetim yok. Dosyaları doğrula yapınca 1.1GB'ı tekrar indirtiyor ve sonuç aynı. Nasıl çözebilirim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Steam servisini onarmak işe yarayabilir: Steam'den çıkın. Başlat > Çalıştır'a tıklayın. (Windows Tuşu + R). Aşağıdaki komutu girin: "C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair Steam'i çalıştırın ve sorunu tekrar test edin. Artı 0 Eksi
Steam servisini onarmak işe yarayabilir: Steam'den çıkın. Başlat > Çalıştır'a tıklayın. (Windows Tuşu + R). Aşağıdaki komutu girin: "C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair Steam'i çalıştırın ve sorunu tekrar test edin.
KS KS iRepLys Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #3 wanetage dedi: Steam servisini onarmak işe yarayabilir: Steam'den çıkın. Başlat > çalıştır'a tıklayın. (Windows tuşu + r). Aşağıdaki komutu girin: "C:\\program files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair Steam'i çalıştırın ve sorunu tekrar test edin. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmından kütüphaneye girip aynısını yapıyordum ve silip tekrar güncellemeyi yüklüyordu. Denedim ve şimdi bakıyorum. wanetage dedi: Steam servisini onarmak işe yarayabilir: Steam'den çıkın. Başlat > çalıştır'a tıklayın. (Windows tuşu + r). Aşağıdaki komutu girin: "C:\\program files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair Steam'i çalıştırın ve sorunu tekrar test edin. Genişletmek için tıkla... Hayır bir işe yaramadı yine aynısı. Son düzenleme: 14 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Steam servisini onarmak işe yarayabilir: Steam'den çıkın. Başlat > çalıştır'a tıklayın. (Windows tuşu + r). Aşağıdaki komutu girin: "C:\\program files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair Steam'i çalıştırın ve sorunu tekrar test edin. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmından kütüphaneye girip aynısını yapıyordum ve silip tekrar güncellemeyi yüklüyordu. Denedim ve şimdi bakıyorum. wanetage dedi: Steam servisini onarmak işe yarayabilir: Steam'den çıkın. Başlat > çalıştır'a tıklayın. (Windows tuşu + r). Aşağıdaki komutu girin: "C:\\program files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair Steam'i çalıştırın ve sorunu tekrar test edin. Genişletmek için tıkla... Hayır bir işe yaramadı yine aynısı.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 Sorun düzeldi mi? Düzelmediyse oyun dosyalarının yedeğini alıp Steam'i en ufak kalıntısına kadar silin, sonra baştan yükleyin. Artı 0 Eksi
Sorun düzeldi mi? Düzelmediyse oyun dosyalarının yedeğini alıp Steam'i en ufak kalıntısına kadar silin, sonra baştan yükleyin.