CS:GO Güven Faktörü Nasıl Arttırılır?

ejderya2k

Hectopat
Herkese selamlar. Oyunda yaklaşık saatim var MM'de rankım MG2. Yoldaşta ise Global. Faceit levelim ise 5.

Rankım çoğu hileci yüzünden en fazla bu zamana kadar en fazla MG2 oldu. Güven faktörüm o kadar düşük ki arkadaşlarımla girmeye çalıştığımda maç başlamıyor. Ben lobiden çıkımca onların maçı başlıyor. Karşıma gelen adamlar hep CS'yi bedava alıp 21 levele kasıp prime olmuş 100-200 saatlik adamlar. Bazen 15 level geldiği bile oluyor. Böyle adamların geldiği maçta sadece 1-2 round alabiliyoruz.

Ben bu durumdan çok sıkıldım ve güven faktörümü yükseltmek istiyorum. CS'nin kendi sitesine de baktım ama konuyla ilgili net bir şey bulamadım. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Hile kullanıyorsan kullanma 😂 (Espri amaçlı dedim yanlış anlama). Overwatch yap yükselir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar overwatch yaparsan o kadar artar diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cep telefonu onaylatın, böylece benim hile kullanmaya niyetim yok aha buda telefonum demiş olursun :D Yanında hileci var diye ban yiyen arkadaşlar tanıyorum.

Güven faktörü, övgü ve rozet ve STEAM LV olarak artar. Övgü botları var rozet alabilirsiniz. Şuan STEAM LV kasmak çok masraflı bir iş.

Overwatch yap (150 genelde rekabetçi zaferinden sonra aktifleşir)
Hile kullanma
Önüne gelen herkesi reportlama
Takım arkadaşlarını trolleme
Reportlanma sayın az olsun
Rekabetçi kazanma sayını arttır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı