Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #1 Bugün CS:GO'da rekabetçi maç oynamak isterken böyle bir hata aldım ve oyuna giremedim. Oyun dosyalarını doğruladım fakat fayda etmedi. Ne yapmam lazım? @Murat5038
Bugün CS:GO'da rekabetçi maç oynamak isterken böyle bir hata aldım ve oyuna giremedim. Oyun dosyalarını doğruladım fakat fayda etmedi. Ne yapmam lazım? @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Ocak 2016 #2 Modemi resetle Steam'dan çıkış yapıp çöpleri temizle tekrar dene. Düzelmez ise 24 saat içinde düzelmesi lazım.
Modemi resetle Steam'dan çıkış yapıp çöpleri temizle tekrar dene. Düzelmez ise 24 saat içinde düzelmesi lazım.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #3 Steam'i yönetici olarak başlatmayı dene, öyle gir oyuna.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #4 Modem fabrika ayarlarına çevrilerek sorun çözülmüştür. Teşekkürler. Diğer yöntemler işe yaramamıştır.
Modem fabrika ayarlarına çevrilerek sorun çözülmüştür. Teşekkürler. Diğer yöntemler işe yaramamıştır.