balig Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Son güncellemeden sonra haftada sadece 1 kasa düşürebiliyorum ne kadar level atlarsam atlayayım. Haftada kaç kasa düşürebiliyoruz?
Son güncellemeden sonra haftada sadece 1 kasa düşürebiliyorum ne kadar level atlarsam atlayayım. Haftada kaç kasa düşürebiliyoruz?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 Haftada bir kere seviye atladığınızda bir kasa + bir skin veya graffiti hakkınız var. İkinci veya üçüncü kez seviye atlamanızda eşya düşmez. Drop reset ise her çarşamba saat 03:00'da.
Haftada bir kere seviye atladığınızda bir kasa + bir skin veya graffiti hakkınız var. İkinci veya üçüncü kez seviye atlamanızda eşya düşmez. Drop reset ise her çarşamba saat 03:00'da.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Bu hafta drop düşürdüyseniz Çarşambaya kadar tekrar düşüremezsiniz. EU oyuncuları için Çarşamba günü, ABD oyuncuları için Salı günü resetleniyor.
Bu hafta drop düşürdüyseniz Çarşambaya kadar tekrar düşüremezsiniz. EU oyuncuları için Çarşamba günü, ABD oyuncuları için Salı günü resetleniyor.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 8 16 Temmuz 2023 #4 balig dedi: Son güncellemeden sonra haftada sadece 1 kasa düşürebiliyorum ne kadar level atlarsam atlayayım. Haftada kaç kasa düşürebiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Level atlama başına 1 o yüzden haftalık 1 kasa düşürebilirsin.
balig dedi: Son güncellemeden sonra haftada sadece 1 kasa düşürebiliyorum ne kadar level atlarsam atlayayım. Haftada kaç kasa düşürebiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Level atlama başına 1 o yüzden haftalık 1 kasa düşürebilirsin.