CS:GO Haksız Ban Sorunu Çözme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefon numarası tek bir hesap
2016 güncellemesinden sonra geldi zaten o olay. Öncesini kapsamıyor.

Umarım ceza yemeye devam edersiniz. Baya baya hile kullanıp, ceza yedikten sonra yeni hesap açmışsınız.
Ben yemin ediyorum ki CSGO da 1 kere bile hile kullanmadım ve teşebbüs etmedim saçma sapan telefonumu paylaştım diye ban yedim sadece benim hile kullandığımı Steam kanıtlayamaz.

Derdimi anlatamıyorum galiba ben hileyi indirmeyi bırakın Google CSGO hile bile yazmadım. Benim ban gerekcem telefon numaramı paylaşmam imiş öyle yazıyor.

Katılıyorum sen önceki hesaptan hile açmışın ve bu hile dosyalarını tam silmemişsin. Bu yüzden de steam dosyaların arasında hile görünce yapıştırmış vac'ı.
Kullanmadım güzel kardeşim hile falan inmedi buPC'ye hiç hile denen bir şey yok öyle bir şeyi indirmedim sitesine bile girmedim.

Steam kurallarına aykırı bir şey yapıldığı için belirtilen bir durum olmuş. Konuyu uzatmanın manası yok. Verilen VAC ban da geri alınmıyor zaten. Yeni hesap almaktan başka çareniz yok maalesef.​

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…