S SarapGibisin Hectopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #11 Rekabetçi giremiyorum ? ve süre sınırlaması yazmıyor. 117084 dedi: Aile paylaşımı yapmadıysan ve başka hesabın yoksa Steam ile konuş, VAC yasaklaması hatalı ise otomatik olarak kaldırılır zaten. Düzenleme: Oyun yasaklaması almışsın sen. Overwatch ban yemiş olabilir misin? Steam destek ile konuş. Genişletmek için tıkla... Şuan farkettim overwatch ban yemişim, bunu açtırabilirmiyiz peki ? Biraz daha bilgi verebilecek varmı sadece oyun gitse umrumda olmazda yanında 50 lira envanterle gidince biraz koyuyor. Yardımcı olabilecek varmı ? Son düzenleme: 8 Haziran 2018
Rekabetçi giremiyorum ? ve süre sınırlaması yazmıyor. 117084 dedi: Aile paylaşımı yapmadıysan ve başka hesabın yoksa Steam ile konuş, VAC yasaklaması hatalı ise otomatik olarak kaldırılır zaten. Düzenleme: Oyun yasaklaması almışsın sen. Overwatch ban yemiş olabilir misin? Steam destek ile konuş. Genişletmek için tıkla... Şuan farkettim overwatch ban yemişim, bunu açtırabilirmiyiz peki ? Biraz daha bilgi verebilecek varmı sadece oyun gitse umrumda olmazda yanında 50 lira envanterle gidince biraz koyuyor. Yardımcı olabilecek varmı ?