CS:GO haksız yere Overwatch ban

Ban sebebi her zaman hile olmayabilir. Takım arkadaşlarına saldırma, uygunsuz chat kullanımı veya dereceli maçta AFK kalmak da ban sebebi sayılabilir.

ticket nerden açılıyodu pek bilgim yok

2015 yılından beridir oynarım. Arkadaşıma verdiğim hesap harici hiç ban yemedim. Bence bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz.

Arkadaşlar 3. parti yazılım yüzünden nasıl Overwatch ban yesin... Ya hile kullanmışsındır ya oyunu trollemişsindir.

Hile gibi oyun oynuyorum Overwatch izleyenler hata yaptı dersen git itiraz et.

Benim ekstradan sormak istediğim bir şey daha var. Bu oyunu kaç saat oynadınız da bu hale geldi?

Hocam konu sahibi değilim ama yine de söyleyeyim, ow ban yediğim zaman 2443 saat oynamışım. Şu anda 4212 saat oynama sürem var.

Hocam konu sahibi değilim ama yine de söyleyeyim, ow ban yediğim zaman 2443 saat oynamışım. Şu anda 4212 saat oynama sürem var.

Yani bilmiyorum acaba oyun süresi düşük olupta hile kullanıp daha sonra gelip konu açıyorsa az saatle nasıl çıktın diyecektim ama bayağı da oynamış.

Hocam nereye başvurdunuz da kaldırıldı banınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…