Çözüldü CS:GO hala oynanabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba geçen günlerden bu güne kadar forumda bir sürü CS 2 konusu falan gördüm, CS oynamam normalde ama önümüzdeki salı 3 arkadaş internet kafeye gidip oynayacağız. CS 2 tamamen çıktı mı yoksa açıp CS:GO oynayabiliyor muyuz hala?

Merhaba geçen günlerden bu güne kadar forumda bir sürü CS 2 konusu falan gördüm, CS oynamam normalde ama önümüzdeki salı 3 arkadaş internet kafeye gidip oynayacağız. CS 2 tamamen çıktı mı yoksa açıp CS:GO oynayabiliyor muyuz hala?

Eğer Prime + rankı olan bir hesabınız yok ise CS2 size gelmemiştir. CS2 çıkmadı, kapalı betadaki oyuncu sayısı arttırıldı.

Hesabınızda seçkin yoksa ve rank açık değilse açık beta teklifi gelmemiştir. Gelmediyse oynarsınız yani.

Hocam yanlış bilgilendirme CS 2 şu anda açık betada seçkine sahip olan ve rank açan herkese davetiye geliyor.
Açık betada değil. Bilip bilmeden konuşmayın. Açık betada olsa tüm oyunculara gelir. Mesajıma da boş yere disslike atmışsınız. Araştırın biraz, seçkine sahip olan çoğu oyuncuya gelmedi bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı