CS:GO hala oynanır mı?

Bir TR sunucusu açılsa bu oyuna oyuncu sayısı 2'ye katlanır diye düşünüyorum. Lafın gelişi 2 dedim ama yüksek seviyede artar.

Bir TR sunucusu açılsa bu oyuna oyuncu sayısı 2'ye katlanır diye düşünüyorum. Lafın gelişi 2 dedim ama yüksek seviyede artar.
Sunucuyu kendimiz seçebilirsek kabul ancak onun dışında TR sunucuları kadar rezaletin çok yaşandığı başka bir sunucu hatırlamıyorum.

Lafın gelişi demenize gerek yok cidden ikiye katlanır. Source 2 motoru gelecek haberleri vardı bir ara o da gelse tadından yenmez.

Lafın gelişi demenize gerek yok cidden ikiye katlanır. Source 2 motoru gelecek haberleri vardı bir ara o da gelse tadından yenmez.

O'da var biliyorum ama en son haberini duyduğumda Valorant bile yoktu ondan önce de söylüyorlardı ama 5 yıla yakın süre oldu diye hatırlıyorum bu muhabbet çıkalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…