CS:GO hangi bıçak alınmalı?

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı bayramlar dilerim öncelikle şu an Steam'de yaklaşık 9K bakiyem var ve sipariş fiyatı ile bıçak almayı düşünüyorum fakat hem oyunda kullanmalık hem yatırımlık almayı planlıyorum. İskelet bıçağı aşırı seviyorum, sizce bu nasıl? Bilgisi olan öneride bulunabilir mi?

1682152557387.png

Herkese hayırlı bayramlar dilerim öncelikle şu an Steam'de yaklaşık 9K bakiyem var ve sipariş fiyatı ile bıçak almayı düşünüyorum fakat hem oyunda kullanmalık hem yatırımlık almayı planlıyorum. İskelet bıçağı aşırı seviyorum, sizce bu nasıl? Bilgisi olan öneride bulunabilir mi?

Eki Görüntüle 1750097

Oyunda şu anda değeri artmayan bir bıçak yok. Değeri fazla artan bıçaklar var onlarda bayonet, kelebek ve karambit. Benim fikrimce çok güzel bir bıçak seçmişsiniz.

Hocam yatırımsal bir şey istiyorsanız bence M9 Bayonet, Bayonet, Karambit veya Kelebek alın. Bu bıçaklar asla değer kaybetmez (Dolar bazında.)

O bütçeyi çok aşıyor ya bayonet alacaktım aslında da adam gibi olanları 15kdan başlıyor.

Hocam bakiyeniz Steam'de miydi?

Oyunda şu anda değeri artmayan bir bıçak yok. Değeri fazla artan bıçaklar var onlarda bayonet, kelebek ve karambit. Benim fikrimce çok güzel bir bıçak seçmişsiniz.

Teşekkür ederim bir de iskelet bıçağın şu haliyle arasında kaldım. Sizce hangisi?
1682152924657.png

Hocam yatırımsal bir şey istiyorsanız bence M9 bayonet, bayonet, karambit veya kelebek alın. Bu bıçaklar asla değer kaybetmez (dolar bazında.)

Hocam dediğiniz bıçaklar en babaları almak çok isterim fakat bütçem yetmiyor hepsine çok kez baktım. Bayonet'e birnevi yetiyor fakat cidden ciltler iğrenç adam gibi olanları 15k minimum.

Teşekkür ederim bir de iskelet bıçağın şu haliyle arasında kaldım. Sizce hangisi?Eki Görüntüle 1750109

Hocam dediğiniz bıçaklar en babaları almak çok isterim fakat bütçem yetmiyor hepsine çok kez baktım. Bayonet'e birnevi yetiyor fakat cidden ciltler iğrenç adam gibi olanları 15k minimum.
dostum hunstman , gut , bowie, flip bunlara bak tiger tooth , gamme doppler , doppler halleri 9k civarı. fiyatı artar bunların da. (Yatırım tavsiyesi değil)

Son düzenleme:
Dostum hunstman, gut, bowie, flip bunlara bak tiger tooth, gamme doppler, doppler halleri 9K civarı. Fiyatı artar bunların da.

Aslında şunu almayı düşünüyordum, fiyatı artar diye oyun içi güzel de gözüküyor.

1682153333907.png

Hocam yatırımsal bir şey istiyorsanız bence M9 bayonet, bayonet, karambit veya kelebek alın. Bu bıçaklar asla değer kaybetmez (dolar bazında.)

Evet Steam de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı