CS:GO hangi kasa açılmalı?

Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba, kasa açmayı düşünüyorum. Size sorum şu, acaba hangi kasayı açmalıyım? Hangi kasa daha iyidir bunu cevaplarsanız sevinirim.

10 adet açtım 2 gün önce 300 küsur ödedim, bana kalan 37TL sadece, tavsiye etmem.
Bıçak eldiven tutturursanız zengin olabilirsiniz :/

Açma o hocam tavsiye etmiyorum 2 tane kasa açtım bi oyun iade etmiştim ve çok kötü şeyler çıkıyor valve tam bir dolandırıcı firma.

Ben de zengin olma ümitleriyle girdim bu işe beş parasız çıktım önermem açma açtırtma.

CS'deki kasa sistemi tam kumar gibi çıkma ihtimali %01 falan ama var eğer ki unlostdaki şans varsa dene.

Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba, kasa açmayı düşünüyorum. Size sorum şu, acaba hangi kasayı açmalıyım? Hangi kasa daha iyidir bunu cevaplarsanız sevinirim.

Hocam açacaksanız 2 TL'lik çıkartma kapsüllerinden açın. Ben 50 TL gibi bir bütçeyle girdim yaklaşık 80-90 TL ile çıktım. Tabi ki bu benim şansım size ne düşer bilemem

Açma o hocam tavsiye etmiyorum 2 tane kasa açtım bir oyun iade etmiştim ve çok kötü şeyler çıkıyor Valve tam bir dolandırıcı firma.

Valve dolandırıcı falan değil adamın toplamda 3 4 birime aldığı şeyi sen 20 birime alırsan tabii kar edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…