Mehmet Fisenk Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Elimde 200-300 TL bütçe var bir kasadan bir sürü alıp stoklamak istiyorum, CS2'ye kadar patlama yapacak güzel kar ettirecek kasa önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Elimde 200-300 TL bütçe var bir kasadan bir sürü alıp stoklamak istiyorum, CS2'ye kadar patlama yapacak güzel kar ettirecek kasa önerileriniz nelerdir?
X xfire_09 Femtopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 kanka indirme girerse tabi kapsül stoklaama oyuncu imzalarından Artı 0 Eksi
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 11 Haziran 2023 #3 xfire_09 dedi: Kanka indirme girerse tabii kapsül stoklaama oyuncu imzalarından. Genişletmek için tıkla... Ne zaman girecek bu kapsüller kaç gündür bekliyorum. Artı 0 Eksi
xfire_09 dedi: Kanka indirme girerse tabii kapsül stoklaama oyuncu imzalarından. Genişletmek için tıkla... Ne zaman girecek bu kapsüller kaç gündür bekliyorum.
X xfire_09 Femtopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 notnow dedi: Ne zaman girecek bu kapsüller kaç gündür bekliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam indirimi çok bilmem ama kapsüller oyunda muhtemelen oyun içinde indirim olursa iyi uzun vadeli kaar edersiniz Artı 0 Eksi
notnow dedi: Ne zaman girecek bu kapsüller kaç gündür bekliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam indirimi çok bilmem ama kapsüller oyunda muhtemelen oyun içinde indirim olursa iyi uzun vadeli kaar edersiniz