blaiteans Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 403976 dedi: Sürücü kaynaklı adı farklı, görüntü ölçeklendirme ama kapalı gözüküyor. Doku süzme ayarını Performans'a çeker misin? Genişletmek için tıkla... Değişmedi ve FPS'im aşırı derecede düştü.
403976 dedi: Sürücü kaynaklı adı farklı, görüntü ölçeklendirme ama kapalı gözüküyor. Doku süzme ayarını Performans'a çeker misin? Genişletmek için tıkla... Değişmedi ve FPS'im aşırı derecede düştü.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 8 Ağustos 2023 #12 blaiteans dedi: Değişmedi ve FPS'im aşırı derecede düştü. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası ayarların yüksekte yani keskinliğin sebebi o büyük ihtimalle, ama bu ayar performans düşüremez emin misiniz?
blaiteans dedi: Değişmedi ve FPS'im aşırı derecede düştü. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası ayarların yüksekte yani keskinliğin sebebi o büyük ihtimalle, ama bu ayar performans düşüremez emin misiniz?
blaiteans Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #13 403976 dedi: Sürücü kaynaklı adı farklı, görüntü ölçeklendirme ama kapalı gözüküyor. Doku süzme ayarını Performans'a çeker misin? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değişmedi ve FPS'im aşırı düştü. blaiteans dedi: Hiçbir şey değişmedi ve FPS'im aşırı düştü. Genişletmek için tıkla... yanlışlıkla yazdım bunu 403976 dedi: Denetim Masası ayarların yüksekte yani keskinliğin sebebi o büyük ihtimalle, ama bu ayar performans düşüremez emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sanırım bu şekilde oynamaya alışacağım.
403976 dedi: Sürücü kaynaklı adı farklı, görüntü ölçeklendirme ama kapalı gözüküyor. Doku süzme ayarını Performans'a çeker misin? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değişmedi ve FPS'im aşırı düştü. blaiteans dedi: Hiçbir şey değişmedi ve FPS'im aşırı düştü. Genişletmek için tıkla... yanlışlıkla yazdım bunu 403976 dedi: Denetim Masası ayarların yüksekte yani keskinliğin sebebi o büyük ihtimalle, ama bu ayar performans düşüremez emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sanırım bu şekilde oynamaya alışacağım.