S Samet acikgoz Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Merhaba öncelikle CS:GO'ya sorunsuzca giriyorum, oyunu buluyor fakat oyuna baslarken bu hatayi verip atiyor. Sebebi nedir?
Merhaba öncelikle CS:GO'ya sorunsuzca giriyorum, oyunu buluyor fakat oyuna baslarken bu hatayi verip atiyor. Sebebi nedir?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Şubat 2021 #2 Samet acikgoz dedi: Merhaba öncelikle CS:GO'ya sorunsuzca giriyorum, oyunu buluyor fakat oyuna baslarken bu hatayi verip atiyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 862721 Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladınız mı?
Samet acikgoz dedi: Merhaba öncelikle CS:GO'ya sorunsuzca giriyorum, oyunu buluyor fakat oyuna baslarken bu hatayi verip atiyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 862721 Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladınız mı?
S Samet acikgoz Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Yas1n dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... 2-3 kere yaptim ama olmuyor