Y yigt1234 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 3 20 Şubat 2022 #1 RAM 16 gb corsair 3000mhz Ekran kartı rx580 Anakart a320 m f asus İşlemci ryzen 5 1600 af Oyunda harita yüklenirken aniden atıyor. Process Monitor ile LogFile aldım. Yardımcı olur musunuz? Logfile.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Oyunda harita yüklenirken aniden atıyor. Process Monitor ile LogFile aldım. Yardımcı olur musunuz? Logfile.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #2 yigt1234 dedi: Oyunda harita yüklenirken aniden atıyor. Process Monitor ile LogFile aldım. Yardımcı olur musunuz? Logfile.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Oyunu tekrardan silip yüklemeyi denediniz mi? Belki oyun içine bir şey kurmuşsunuzdur? CFG felan vs. Artı 0 Eksi
yigt1234 dedi: Oyunda harita yüklenirken aniden atıyor. Process Monitor ile LogFile aldım. Yardımcı olur musunuz? Logfile.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Oyunu tekrardan silip yüklemeyi denediniz mi? Belki oyun içine bir şey kurmuşsunuzdur? CFG felan vs.
KS KS Y yigt1234 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 3 20 Şubat 2022 #3 cumali_032 dedi: Oyunu tekrardan silip yüklemeyi denediniz mi? Belki oyun içine bir şey kurmuşsunuzdur? CFG falan vs. Genişletmek için tıkla... 3 kere silip indirdim bir şey değişmedi. Az önce FACEIT ile deneyeyim dedim hile önlemeyi açınca bu sefer oyun açılırken kapanıyor. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Oyunu tekrardan silip yüklemeyi denediniz mi? Belki oyun içine bir şey kurmuşsunuzdur? CFG falan vs. Genişletmek için tıkla... 3 kere silip indirdim bir şey değişmedi. Az önce FACEIT ile deneyeyim dedim hile önlemeyi açınca bu sefer oyun açılırken kapanıyor.
G gns.bugra Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #4 Açılış ekranında Alt Tab atıyor musunuz? Veya sol Click kullanıyor musunuz? ( Kendimden biliyorum ) Artı 0 Eksi
KS KS Y yigt1234 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 3 20 Şubat 2022 #5 gns.bugra dedi: Açılış ekranında Alt Tab atıyor musunuz? Veya sol Click kullanıyor musunuz? ( Kendimden biliyorum ) Genişletmek için tıkla... Basmadan denedim değişmedi usta. FACEIT AC açınca oyun hiç açılmıyor kafayı yiyeceğim. Format atınca düzeldi. Son düzenleme: 20 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
gns.bugra dedi: Açılış ekranında Alt Tab atıyor musunuz? Veya sol Click kullanıyor musunuz? ( Kendimden biliyorum ) Genişletmek için tıkla... Basmadan denedim değişmedi usta. FACEIT AC açınca oyun hiç açılmıyor kafayı yiyeceğim. Format atınca düzeldi.