CS:GO harita yüklerken oyun kapanıyor

PexaDian

Centipat
Daha fazla  
CS:GO indirdim ve oyuna girdim. Basit eğlence oynayıp elimi ısındırmak istiyordum. Dust 2 haritasını seçtim ve oyunu başlattım ardından mekan başlatılıyor kısmına kadar yükleme yaptı ve orada oyun hiçbir hata vermeden kapandı. Diğer haritaları denediğimde de aynı sıkıntıyı yaşadım. Fakat arkadaşlarla atölye haritasına girmeye çalıştığımızda girebiliyoruz pool day vs gibi.
Pek çok video izledim fakat düzelmedi denediğim çözüm yolları.
Oyunu silmek ve yüklemek.
Bulunduğu Steam dosyasının ismini değiştirmek ve diski değiştirmek.
Çeşitli başlangıç kodları yazarak oyunu başlatmak.
Program özelliklerinden birkaç ayar yapmak.
Çoğu yabancı çözüm videosundaki tüm yollar diyebilirim kısaca.
Bu uygulamalara rağmen açılmadı nasıl düzeltebilirim?

32 Bit işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?

Hayır 64 Bit sistemim var, RX590 ekran kartı, 16 RAM, Ryzen 5 2600 işlemci mevcut. Başka bir oyunda problem yaşamıyorum sadece CS.

Aynısı bende de oluyordu. CS:GO oynarken arkada bir sürü program açıktı ve load ekranında sürekli Alt Tab yapıp başka şeylerede bakıyordum. Sorunu gereksiz açık programları kapatıp ve load ekranında Alt Tab yapmadan çözdüm.

Alt tab atacak kadar uzun sürmeden kapanıyor oyun. Haritaya bağlanıyorum ve 5 saniye sonra mekan başlatılıyor kısmına gelince kapanıyor.

Benzer hatayı CSGO Overwatch da yaşadım. İlgili haritayı yerel dosyalardan sildim. Dosyaları doğruladığımda sildiğim haritayı geri yükledi ve haritaya giriş yapabildim.

Oyun HDD'de yüklüyse SSD'ye yükleyemeyi deneyin

İkisine de denedim düzelmedi. Harita dosyalarını başka arkadaşımdan alıp değiştirmeyi deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…