I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 17 Kasım 2020 #1 CS:GO'da 180 FPS alıyorum fakat oyuna girdiğimde 5 dk bekletiyor bu da ban yememe sebep oluyor yardım eder misiniz. Sistem 8 GB DDR3 RAM i3 işlemci 4 çekirdek 1.70 GHz 1GB GeFORCE820M ekran kartı. Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
CS:GO'da 180 FPS alıyorum fakat oyuna girdiğimde 5 dk bekletiyor bu da ban yememe sebep oluyor yardım eder misiniz. Sistem 8 GB DDR3 RAM i3 işlemci 4 çekirdek 1.70 GHz 1GB GeFORCE820M ekran kartı. Windows 10.
Çözüm T T TRVDehşeti 17 Kasım 2020 TÇB dedi: Tam tersi olmasın? O kod haritayı önceden yüklüyor ve daha hızlı girmeni sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer SSD yoksa ve sistem zayıfsa daha da yavaşlatabiliyor. Kendimden biliyorum .
TÇB dedi: Tam tersi olmasın? O kod haritayı önceden yüklüyor ve daha hızlı girmeni sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer SSD yoksa ve sistem zayıfsa daha da yavaşlatabiliyor. Kendimden biliyorum .
Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #11 TÇB dedi: Benim PC'de HDD olmadığı halde daha hızlı giriyor. Kardeşimin bilgisayarında da SSD yok ve o kod sayesinde yine hızlandı. PC'den PC'ye değişiyor galiba. Genişletmek için tıkla... RPM hızına göre değişiklik gösterir. 7200'de yine yavaş olur ama sorun olmaz 5700'de ise sıkıntı çıkarır hem oyunlar hem Windows. Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Benim PC'de HDD olmadığı halde daha hızlı giriyor. Kardeşimin bilgisayarında da SSD yok ve o kod sayesinde yine hızlandı. PC'den PC'ye değişiyor galiba. Genişletmek için tıkla... RPM hızına göre değişiklik gösterir. 7200'de yine yavaş olur ama sorun olmaz 5700'de ise sıkıntı çıkarır hem oyunlar hem Windows.
KS KS I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 18 Kasım 2020 #12 teşekür ederim hepinize sağolun bu arada kodların hepsi zaten bende yazılı (başlatma scenekleri) ama hiç biri işe yaramıyor yani son çare ssd Artı -1 Eksi
teşekür ederim hepinize sağolun bu arada kodların hepsi zaten bende yazılı (başlatma scenekleri) ama hiç biri işe yaramıyor yani son çare ssd