SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Dostlar maps kısmından tüm mapleri sildim bilmeden. Doğrulama yapmama rağmen mapler gelmiyor bunları nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Dostlar maps kısmından tüm mapleri sildim bilmeden. Doğrulama yapmama rağmen mapler gelmiyor bunları nereden indirebilirim?
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 27 Haziran 2023 #2 SwanesSS dedi: Dostlar maps kısmından tüm mapleri sildim bilmeden. Doğrulama yapmama rağmen mapler gelmiyor bunları nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu sil yükle. Artı -1 Eksi
SwanesSS dedi: Dostlar maps kısmından tüm mapleri sildim bilmeden. Doğrulama yapmama rağmen mapler gelmiyor bunları nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu sil yükle.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 27 Haziran 2023 #3 Oyuna girdiğinizde mape girmiyor mu? Bahsettiğiniz haritalar büyük ihtimalle topluluk haritaları. Sunucuya girdiğinizde tekrar yüklenecek. Artı 0 Eksi
Oyuna girdiğinizde mape girmiyor mu? Bahsettiğiniz haritalar büyük ihtimalle topluluk haritaları. Sunucuya girdiğinizde tekrar yüklenecek.
KS KS SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 316874 dedi: Oyuna girdiğinizde mape girmiyor mu? Bahsettiğiniz haritalar büyük ihtimalle topluluk haritaları. Sunucuya girdiğinizde tekrar yüklenecek. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam cs'nin kendi maplarini sildim maps kısmından. 432150 dedi: Oyunu sil yükle. Genişletmek için tıkla... İnternetin felç geçirmesine az kaldı hocam bunu yapamam. Artı 0 Eksi
316874 dedi: Oyuna girdiğinizde mape girmiyor mu? Bahsettiğiniz haritalar büyük ihtimalle topluluk haritaları. Sunucuya girdiğinizde tekrar yüklenecek. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam cs'nin kendi maplarini sildim maps kısmından. 432150 dedi: Oyunu sil yükle. Genişletmek için tıkla... İnternetin felç geçirmesine az kaldı hocam bunu yapamam.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 27 Haziran 2023 #5 SwanesSS dedi: Hayır hocam cs'nin kendi maplarini sildim maps kısmından. İnternetin felç geçirmesine az kaldı hocam bunu yapamam. Genişletmek için tıkla... Bütün dosyaları silin ve doğrula deyin, belki düzelir. Artı 0 Eksi
SwanesSS dedi: Hayır hocam cs'nin kendi maplarini sildim maps kısmından. İnternetin felç geçirmesine az kaldı hocam bunu yapamam. Genişletmek için tıkla... Bütün dosyaları silin ve doğrula deyin, belki düzelir.
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 27 Haziran 2023 #6 Steam dosyaları doğruladıktan sonra maps klasörüne dosyalar geldi mi? Yoksa bomboş mu? Artı 0 Eksi
KS KS SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #7 Maylovaci dedi: Steam dosyaları doğruladıktan sonra maps klasörüne dosyalar geldi mi? Yoksa bomboş mu? Genişletmek için tıkla... Doğruladıktan sonra maps klasörüne hiçbir şey gelmedi 143 dosya başarıyla doğrulandı dedi. Şuan güncelleme geldi 1.5 gb ama mapler mi emin değilim. Artı 0 Eksi
Maylovaci dedi: Steam dosyaları doğruladıktan sonra maps klasörüne dosyalar geldi mi? Yoksa bomboş mu? Genişletmek için tıkla... Doğruladıktan sonra maps klasörüne hiçbir şey gelmedi 143 dosya başarıyla doğrulandı dedi. Şuan güncelleme geldi 1.5 gb ama mapler mi emin değilim.