nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Eylül 2018 #1 CS:GO'da örneğin Dust II haritasını açtığımda geç yükleniyor. Ama ana menüye dönüp tekrar Dust II açtığımda hızlı yükleniyor. Bunun sebebi nedir?
CS:GO'da örneğin Dust II haritasını açtığımda geç yükleniyor. Ama ana menüye dönüp tekrar Dust II açtığımda hızlı yükleniyor. Bunun sebebi nedir?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 7 Eylül 2018 #2 Muhtemelen HDD kullanıyorsunuz. HDD yavaş kalıyor. Arkada uygulama açık bırakmayın. En temiz çözümü de SSD kullanmanız.
Muhtemelen HDD kullanıyorsunuz. HDD yavaş kalıyor. Arkada uygulama açık bırakmayın. En temiz çözümü de SSD kullanmanız.
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #3 nefti dedi: CS:GO'da örneğin Dust II haritasını açtığımda geç yükleniyor. Ama ana menüye dönüp tekrar Dust II açtığımda hızlı yükleniyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dostum benim arkadaşım oyuna giremediği için ban bile yiyordu. Bu arada bir kere yükledikten sonra hızlı açılmaya başlar.
nefti dedi: CS:GO'da örneğin Dust II haritasını açtığımda geç yükleniyor. Ama ana menüye dönüp tekrar Dust II açtığımda hızlı yükleniyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dostum benim arkadaşım oyuna giremediği için ban bile yiyordu. Bu arada bir kere yükledikten sonra hızlı açılmaya başlar.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 7 Eylül 2018 #4 CS:GO'da maça girerken internet hızı etkiliyor ama asıl rolü depolama etkiliyor. M.2 SSD ile 6-7 saniyede maça girerken HDD ile 20-25 saniyede giriliyor.
CS:GO'da maça girerken internet hızı etkiliyor ama asıl rolü depolama etkiliyor. M.2 SSD ile 6-7 saniyede maça girerken HDD ile 20-25 saniyede giriliyor.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyur dostum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyur dostum.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 8 Eylül 2018 #6 Hepinize teşekkürler. Sanırım kod harici tek çözüm SSD.
*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #7 SSD ve HDD farkı var.