CS:GO Haritaya Girememe Sorunu

PeLowS

Decapat
Arkadaşlar merhaba. İçinde SSD olan bir bilgisayar aldım. Steam'ı SSD'ye, SteamLibrary klasörünü HDD içine kurdum. Ancak CS:GO'ya girdiğimde hiç bir sorun yok iken atölyedeki haritalarıma girerken "Yerel Sunucu başlatılıyor..." Yazısında takılıp kalıyor. Şu ana kadar rekabetçi girmedim, yani onda da takılıp takılmayacağını bilmiyorum. Şu ana kadar sadece Topluluk Sunucularına ve Botlarla çevrimdışıya girdim ancak bir sorunla karşılaşmadım.

Edit: Atölyedeki haritalardan abone olmayı bırakıp tekrar abone oldum ancak fayda etmedi. Oyun dosyalarını doğruladım ancak yine de çalışmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steami ve SteamLibrary ayrı kurmandan dolayı kaynaklanıyor olabilir ikiside aynı yerde olsun ve oyunu silip yüklemeyi dene

Sanirim bu dedigin olay kendi yaptigin haritalar dogru mu? Eger dogru ise steam senin haritalari bilgisayarinda bulamiyor. Neredeyse kopyalamayi unutmussun galiba.
Hayır kendi yaptığım haritalar değil. Steam Atölyeden indirdiğim haritalar.
Steami ve SteamLibrary ayrı kurmandan dolayı kaynaklanıyor olabilir ikiside aynı yerde olsun ve oyunu silip yüklemeyi dene
Crosshair ayarlama haritasına girerken sorun çıkmıyor ancak Config Generator haritası ve 1-2 harita da daha bu sorunla karşılaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…