CS GO Hata Vermeden Kapanma

heisenberg123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncellikle bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim :
- R9 380
- i5 6600
- Hyper X Fury 8GB DDR4
- İşletim Sistemi Windows 10

Bugün gelen 1.6 GB lik güncellemeyi yaptım. Basit eğlence oyununa girdim en fazla 1 dakika sonra oyun hiçbir hata vermeden kapandı. Bunu 1-2 defa daha denedim sonuç aynı.
Topluluk sunucusundan başka serverlara girdim, botlarla birlikte alıştırmaya da girdim sonuç değişmedi hiçbir hata vermeden oyun kapanıyor.
- Dosyaları doğrulama yaptım
- Driverlar güncel
- Oyunu silip tekrardan yükledim
Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Herkese iyi akşamlar...

Bendede oluyodu. Oyun kapandığı zaman aynı zamanda steamdende çıkış yapıyordu. Steami sildim yükledim düzeldi. Önce oyun dosyalarını yedekldim sende öyle dene bi baştan indirme oyunu.

Aynı sorun bendede var. Daha dün akıcı bir şekilde oynarken bugünkü gelen 1.6GB 'lık güncellemeden sonra kapanmaya başladı. Yardım !

Gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan herkesin ekran kartı AMD.

Aynı sorun bendede var. Daha dün akıcı bir şekilde oynarken bugünkü gelen 1.6GB 'lık güncellemeden sonra kapanmaya başladı. Yardım !

Gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan herkesin ekran kartı AMD.

Bende AMD kullanıyorum beni de atıyor . Oyunda oynayabildiğim kısımda Türklere ekran kartlarını sordum Nvidia cevabını aldım çoğunlukla. AMD Olup da atmayan da vardı.

Bende AMD kullanıyorum beni de atıyor . Oyunda oynayabildiğim kısımda Türklere ekran kartlarını sordum Nvidia cevabını aldım çoğunlukla. AMD Olup da atmayan da vardı.
Bu sorunu bizmi çözücez yoksa CS GO Yapımcılarımı çözücek bilemiyorum. İnternette okadar arıyorum hiç bir çözüm yolu bulamıyorum. Oyunu yüklediğimden beri ilkkez rekabetçi modunda oynayayım dedim bu sorun yüzünden oynayamadım ve durduk yere ceza aldım.

Bu sorunu bizmi çözücez yoksa CS GO Yapımcılarımı çözücek bilemiyorum. İnternette okadar arıyorum hiç bir çözüm yolu bulamıyorum. Oyunu yüklediğimden beri ilkkez rekabetçi modunda oynayayım dedim bu sorun yüzünden oynayamadım ve durduk yere ceza aldım.

Dosya doğrulamak filan denediğim kadarıyla bir işe yaramıyor. Valve'in fix getirmesini bekleyeceğiz. Bu gece hallederler diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı