Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 18 Ağustos 2021 #11 egehararli dedi: Ekim sonunda 2021 Stockholm CS:GO Turnuvası var. İzlerseniz item ve özel kasa çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Okul zamanına gelmeseydi iyidi tüh be..
egehararli dedi: Ekim sonunda 2021 Stockholm CS:GO Turnuvası var. İzlerseniz item ve özel kasa çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Okul zamanına gelmeseydi iyidi tüh be..
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #13 Heunzey dedi: Okul zamanına gelmeseydi iyidi tüh be.. Genişletmek için tıkla... LGS'ye gireceğim bu yıl. Zaten arkada açık bıraksan da oluyor diye biliyorum.
Heunzey dedi: Okul zamanına gelmeseydi iyidi tüh be.. Genişletmek için tıkla... LGS'ye gireceğim bu yıl. Zaten arkada açık bıraksan da oluyor diye biliyorum.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 18 Ağustos 2021 #14 egehararli dedi: LGS'ye gireceğim bu yıl. Zaten arkada açık bıraksan da oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... PC'yi kaldıracağım. 11.sınıf AYT TYT yaklaşıyor o yüzden.
egehararli dedi: LGS'ye gireceğim bu yıl. Zaten arkada açık bıraksan da oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... PC'yi kaldıracağım. 11.sınıf AYT TYT yaklaşıyor o yüzden.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #15 Heunzey dedi: PC'yi kaldıracağım. 11.sınıf AYT TYT yaklaşıyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Twitch'e Steam'i kaydedip arkada açık bırakabilirsiniz. YouTube'de videosu var.
Heunzey dedi: PC'yi kaldıracağım. 11.sınıf AYT TYT yaklaşıyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Twitch'e Steam'i kaydedip arkada açık bırakabilirsiniz. YouTube'de videosu var.