CS:GO herhangi bir resmi sunucuya baglanilamadi hatasi

Megolovania

Centipat
Yer
Nerde olucam evde yaşiyorum
Daha fazla  
Bu sorun uzun süredir var. Yeni bir şey degil. Oyun ve Steam'i aç kapa yaptiktan sonra düzelir oynardim. Ama artik son güncellemelerden sonra ne kadar aç kapa yaparsam yapayim sorun inatla devam ediyor. Iyi haber şu ki (benim için) gündüzleri bu sorun ortadan kalkiyor, geceye yakin tekrar başliyor. Bu bana mi özel bilmiyorum. Diger konulardaki her şeyi denedim fayda etmiyor. Güvenlik duvari, anti virüs her ne varsa kapatiyorum sorun çikartabilecek. Dosyalarin bütünlügünü 2 kere dogruladim.

Son düzenleme:
“mm_dedicated_search_maxping [sayı]” komutunu yazmış olabilir misiniz?
Eğer değilse modeme de reset atın veya aç kapa yapın. Başlatma seçenekleri de boş olsun. Onlar da arada etkileyebiliyor. Ama eğer doluysa onları kopyala. Eğer ondan dolayı olmadığını anlarsan geri yapıştırırsın.

“mm_dedicated_search_maxping [sayı]” komutunu yazmış olabilir misiniz?
Eğer değilse modeme de reset atın veya aç kapa yapın. Başlatma seçenekleri de boş olsun. Onlar da arada etkileyebiliyor. Ama eğer doluysa onları kopyala. Eğer ondan dolayı olmadığını anlarsan geri yapıştırırsın.
Ya sorun çözüldü galiba şuan için. Hepinize teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı