CS:GO hesabım ban yerse diğer hesaplarımda ban yer mi?

Gülhane Gazozu

Hectopat
Merhaba. Ben az önce Steam hesabımı sattım e-posta değişimi yaptım normal e-postayı vermedim eski hesabın ilk e-postasına yeni hesap açtım ve CS almayı düşünüyorum. Tekrardan CS aldığımda bir önceki hesabım ban yerse bu hesabımda yer mi? E-posta ayni olduğu için veyahut telefon numarası. Tanımadığım birine sattığım için bu şüphe bir tık içimi kemirdi şimdiden teşekkürler.
Yoksa ne olur ne olmaz farklı e-postaya mi açayım hesabı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yemez. Eğer ban yediyse telefon numarası kayıtlıyken tekrar hesap açtığınızda ban yiceksiniz.

Tamam o zaman yeni açacağım hesabı farklı bir telefon numarasına açacağım doğru mudur? Ayrıca ne olur ne olmaz farklı bir e-posta hesabına açtım hesabı teşekkürler.

Tamam o zaman yeni açacağım hesabı farklı bir telefon numarasına açacağım doğru mudur?

Sattığınız hesaptan telefon numarasını kaldırıp satsaydınız daha iyi olurdu. Eğer öyle yaptıysanız sıkıntı yok, mevcut telefon numarasını yeni hesapta kullanırsınız.

Sattığınız hesaptan telefon numarasını kaldırıp satsaydınız daha iyi olurdu. Eğer öyle yaptıysanız sıkıntı yok, mevcut telefon numarasını yeni hesapta kullanırsınız.
Şimdi şöyle ki telefon numaramı sorgulattığımda hesabım gözükmüyor sanırım hiç bağlamadım endişelenecek bir şey yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…