Bu arada telefon numarasını silmiş herhalde çalan kişi. Emin misin e-posta'dan yemez VAC? Kart bilgisi de aynı hesapların bir de.
@Ronaldo12344 hesabın yasaklama alıp almayacağını bilemeyiz. Eğer gerçekten hile kullandıysa yapacak bir şey yok. O hesabı tamamen geri almaya bak, geri alınca içindeki eşyalarını başka bir hesaba takasla aktarmaya çalış. Keşke hesabı satmasaydın, kaç kere yazdık forumda böyle şeyler başınıza gelebilir diye. Telefon numarası toplam kaç hesaba kayıtlı? Birden fazla hesabın yanabilir.
E-posta veya kart bilgisi üzerinden verilen bir yasaklama yok. Eğer gerçekten sildiyse senin telefon numarası bir sorun olmaz. Ama bunu tam olarak bilemezsin.
Tel no'yu kendisi kaldırmış ama ana hesap ve diger tüm çarlardaki epostam aynı şimdi bu çar yerse digerleri yemiyor mu yani?
Sağ ol, inşallah yemez.Eğer hileyi kullanmadan önce telefon numarasını kaldırmış ise diğer aynı telefon numarasını kullanan hesaplar yasaklama almaz. Ama hileyi bir süre kullanıp sonra telefon numarasını kaldırmışsa diğer hesaplar yasaklama alabilir. Hesapların E-posta veya kart bilgilerini paylaşması önemli değil.
Kanka eğer hileyi açtığı sırada galiba tel no. Varsa ban yiyebilir, elinde stok hiç bağı olmayan bir Steam hesabı varsa tüm itemleri ona aktar ya da güvendiğin birinde stokla, hesabın maç geçmişinden bak hile açmış mı açtıysa ücretsizse 2 aya falan VAC ban yer. Hile açtıysa o hesaba skin dizmeni tavsiye etmem ne zaman ban yiyeceği belli olmaz.
Kanka eğer hileyi açtığı sırada galiba tel no. Varsa ban yiyebilir, elinde stok hiç bağı olmayan bir Steam hesabı varsa tüm itemleri ona aktar ya da güvendiğin birinde stokla, hesabın maç geçmişinden bak hile açmış mı açtıysa ücretsizse 2 aya falan VAC ban yer. Hile açtıysa o hesaba skin dizmeni tavsiye etmem ne zaman ban yiyeceği belli olmaz.
Dostum eğer kayıtlı ilk e postanı yani hesabın kuruluş e postasını vermediysen ya da sendeyse kurtarabilirsin. Steam desteğe başvur açılınca. Belki faturalardan birkaç tane isteyebilirler. Umarım halledersin kolay gelsin.Arkadaşlar bugün hesap satacaktım çok saçma şekilde dolandırıldım. Boşuna şunu yapsaydın vs demeyin biliyorum tüm suç bende. Olay şu benim kart bilgim verdiğim hesaptaydı ama harcamaları kapattım. Fakat içimde tedirginlik var. Daha hesabı yeni almıştım. Ve destek talebi açık olduğu için şu an Steam'e kurtarma ile ilgili mesaj da atamıyorum. Sanırım 15 gün sonra kapatılıyordu destek talepleri (yanlışsan aydınlatın) şu an ne yapabilirim? Şimdi aklıma geldi adam zaten biliyordur böyle bir durum olduğunu çünkü ona verirken burada kart bilgisi var? Demişti. Bence her türlü üstesinden gelirim çünkü kaldırdıysa boş hesaptı olsa olsa hesap gitmiş olur. Kaldırmadıysa benim bilgim olduğu için geri alırım.
Dostum eğer kayıtlı ilk e postanı yani hesabın kuruluş e postasını vermediysen ya da sendeyse kurtarabilirsin. Steam desteğe başvur açılınca. Belki faturalardan birkaç tane isteyebilirler. Umarım halledersin kolay gelsin.
Dostum eğer kayıtlı ilk e postanı yani hesabın kuruluş e postasını vermediysen ya da sendeyse kurtarabilirsin. Steam desteğe başvur açılınca. Belki faturalardan birkaç tane isteyebilirler. Umarım halledersin kolay gelsin.