CS:GO hesabım çalındı

Umut Mermer

Hectopat
Daha fazla  
Selam, ya ben anlam veremiyorum arkadaşlar kafayı yemek üzereyim biri beni bilgilendirsin. Gmail hesabımdaydı 2. adımlık doğrulama vs Google Authenticator vs her şeyim aktif. Dün mesaj geldi Google güvenliği uyarısı diye. Bu nasıl olabiliyor? Şu an Steam hesabıma girdim. Skinlerim vs satılmış. 2 tane skinim kalmış. 2 sayfa skin vard. Bir tane arka planda satıştaydı, bunu nasıl yapabiliyorlar? Ben hiçbir ne linke tıkladım ne bir şey yaptım. Çıldıracağım ya. Bunu kurtarmanın yolu yok mu? Gitti bir sürü skin. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Aşağıdaki mailler de yeni gelmiş. Bu aşağıdaki Steam işlemlerinin hiçbirini ben yapmadım.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    319,3 KB · Görüntüleme: 111
  • Adsız.png
    299,8 KB · Görüntüleme: 107
  • 3.png
    231,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 1.png
    224,1 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:

Bir kere bana da olmuştu 3.parti skin sitesine girdiğimde anında çalındı 2 aşamalı doğrulamam falan açıktı ne kod geldi ne başka bir şey Steam desteğe yaz şifreyi vs. değiştirip sana tekrar atıyolar ama pazar satışları hakkında bir şey yapamıyorlar diye biliyorum hesabını VAC banlatırmadan yaz bence hemen benimkini banlattırmışlardı çünkü.

Banlattırmalarının amacı çaldıkları hesabın kullanılmasının önüne geçmek mi

Banlattırmalarının amacı çaldıkları hesabın kullanılmasının önüne geçmek mi?

Sanmıyorum bence zevk amaçlı CS'de hile açabiliyorlar bazen sen gene de işini garantiye al desteğe yaz hesabı elinden geldiği sürece erken kurtarmaya çalış.

Banlattırmalarının amacı çaldıkları hesabın kullanılmasının önüne geçmek mi?

Sanmıyorum bence zevk amaçlı CS'de hile açabiliyorlar bazen sen gene de işini garantiye al desteğe yaz hesabı elinden geldiği sürece erken kurtarmaya çalış.

Kusura bakmayın dönüş yapamadım PC'ye format falan attım bu olay yüzünden maillerimi sildim yeni mail açtım baştan inanın ben bu olayı anlamadım arkadaşlar hiçbir linke vs tıklamama rağmen Steam'de 10TL'lik bir şey satarken bile bana uygulamadan onay isteyen uygulamadan bildirim bile gelmedi 70 80 TL'lik skinler satılırken dolandırıcı tarafından PC'ye sızıp yaptıklarını düşünüyorum ben bu olayı çözemedim çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…