CS:GO hesabımı nasıl satabilirim?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar artık oyunda çok bıktım ve satma kararı verdim hesabımı. Hesap seçkin hesaptır. 213 saati vardır. Rankı "lem"dir. Hesap limitinin kaldırılmasına sadece 2.5 dolar kalmıştır. Ben bu hesabı nerede, nasıl ve ne kadara satabilirim sizce?
Teşekkürler.

Arkadaşlar artık oyunda çok bıktım ve satma kararı verdim hesabımı. Hesap seçkin hesaptır. 213 saati vardır. Rankı "lem"dir. Hesap limitinin kaldırılmasına sadece 2.5 dolar kalmıştır. Ben bu hesabı nerede, nasıl ve ne kadara satabilirim sizce?
Teşekkürler.

Sadece CS GO hesabını satamazsın. Tüm Steam hesabını satman lazım. Mesajından böyle anlaşılıyor. Ayrıca hesap satmak Steam ToS'ına aykırı. Eğer hesap satıldığı anlaşılırsa askıya alınır ve hesabı satan sen olduğun için satın alan kişi senden hesap sorar. Bence hiç bulaşma.

Sadece CS:GO hesabını satamazsın. Tüm Steam hesabını satman lazım. Mesajından böyle anlaşılıyor. Ayrıca hesap satmak Steam tos'ına aykırı. Eğer hesap satıldığı anlaşılırsa askıya alınır ve hesabı satan sen olduğun için satın alan kişi senden hesap sorar. Bence hiç bulaşma.

Genel olarak hesabı "smurf" olarak kullandığımdan hesapta sadece CS:GO var bundan dolayı öyle açtım konuyu. Steam'in kurallarına göre aykırı olduğunu da duymuştum ama milyonlarca insan hesabını böyle satıyor. Yani hesabımı 70-80 liraya satsam benim için kardır.

Genel olarak hesabı "smurf" olarak kullandığımdan hesapta sadece CS:GO var bundan dolayı öyle açtım konuyu. Steam'in kurallarına göre aykırı olduğunu da duymuştum ama milyonlarca insan hesabını böyle satıyor. Yani hesabımı 70-80 liraya satsam benim için kardır.

70-80? Çok oyunlu hesaplar bile çok daha ucuza gidiyor. İnsanlar genellikle rank için almıyor. CS GO seçkin için alıyorlar. O yüzden o fiyata kendi seçkin hesaplarını alacakları için alıcı bulacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı