Öncelikle herkese cevapları için teşekkür ediyorum. Bundan 1 yıl 6 önce falan arkadaşımın Instagram'dan attığı steam.ru linkine basıp hesabım gitmişti anında, her şey gitti. Mobil guard e-posta'm vs. her şey gitti ve hesabı yaklaşık 6 saat sonra anca alabildim. CS:GO'da rankım supreme'ydi ve bayağı emeğim vardı, 2100 saatim falan çalan kişi arkadaş listesini silip profili sıfırlamış geri alınca maç kayıtlarına baktığımda mevlana açmıştı fakat bu girişler Polanya'da gözüküyor. IP adresinden bunu Steam destek tarafına kaç defa ilettim, kaç defa söyledim sert davrandılar ve otomatik olarak şu an ne yapsam destek mailim ulaşmıyor. Otomatik mesaj yiyor, bana diyorlar ki Overwatch banını kaldıramayız? Arkadaşım hilesiz FACEIT 10Lvl'di Overwatch'ten ban yedi ve Valve'ye ticket attı açtırdı. Ben Valve'ye ticket attım fakat kimse geri dönüş sağlanmadı, İngilizce yazdım. Türkçe yazdım fakat nafile. Bu konuda bilgisi olan var mı? Elimde kanıt vs. her türlü bilgi var. Yani bu guardın bu kadar saçma çalınabilmesi Valve'nin suçu bence, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Steam profil linkim;