CS:GO hile dosyaları kalıntısını silme

Formatla falan uğraşmaktansa Windows'un sıfırlama işlemini kullanabilirsin, format biraz daha zor bir iş. Sıfırlarsan da bütün her şey silinecek zaten. 3-4 saat Windows'u sürücüleri falan yükler, halledersin. Bir hata yapmışsın, insanız, yaparız arada öyle şeyler, rahat ol. Ban falan da yemezsin. Valve'nin hile sisteminin ne kadar zayıf olduğunu herkes biliyor

Dostum lütfen bir daha hile yapma. Asıl soruya gelirsek belirttiğin dosyalar dışında pek sıkıntı olmaz.

İsterse hack yapabilir. Yapması kötü bir şey ama akıllandım diyor.

Valve o kadar geç ban atıyor ki 3-4 ay sonra bile aniden ban yiyebilirsiniz.

Bu yanlış bir düşünce bir ara bende bir arkadaşım aracılığıyla kulandım be VAC banı 10 hün bile olmadan bilgisayara bağlı bütün Steam hesaplarına VAC ban attılar ancak kulanmayı bırakırsa be eğer hile biraz daha pahlı ise kurtulma şansın biraz olsa da var.

Böyle durumlarda bildiğim varsada yazmamayı tercih ediyorum.
Işık tutuyormuşuz gibi hissediyorum, adalet topal geç ulaşıyor zaten gideceği yere, o bacağıda kesmek istemiyorum. Kolaylıklar.

Bir buçuk sene önce hile açan arkadaşlarım hala ban yemedi ve oyuna devam ediyorlar.

Hilesi iyidir paralı sanırım Free hile ile duramaz o kadar. Hile ismi nedir? Merak ettim

Ben anlamıyorum bir oyuna eğlenmek için girersin hile yaptıktan sonra oyunun ne eğlencesi kaldı hayatımda hiçbir oyunda hile açmadım Warband hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…