CS:GO hile fazlalığı

Geçen arkadaşla öylesine rekabetçi girdik. Klasiktir olmazsa olmaz hem bizim takımda hem karşı takımda 3-5 tane rus vardı. İki tanesi mevlana wh aimbot açıp takılıyorlardı. Bir de birbirlerine falan sövüyorlar. Garip bir community. Alt F4 koyup çıktık.

FACEIT falan kullanmıyorum çift keleşim eski hesaptı 1 sene girdim hesapta gelmiyordu taa ki geçen oyuna kadar 1 maçta 4 hile vardı adamlar yere bakarak HS falan atıyor

Ben yeni hesap açmıştım karşıdaki 5kişide mevlana açmış 5 İde Türk. Adamların umurunda değil bizimkilerde sinirlendi mola verdik hileyi açıp geldiler. Birçok PC de hile yüklü CS:GO'yu çok seviyorum valoranta kıyasla ama hileler yaygın olunca Valorant geçtim.

30 TL' ye 1 ay hile olursa ve o hile açıyor ben niye açmayayım mantığında olunursa daha da çoğalır.

Sırf hilelerden dolayı artık 5 aydır Valorant oynuyorum. Ama nedense CS deki vuruş hissini özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…