CS:GO hile gibi bir vuruş yaptım ban yer miyim?

211228

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bir CS:GO oynayayım dedim bir hevesle açtım PC'yi. Nuke'de yoldaş girdim. Anti terörist idim. Oyun başladı. Her zamanki tatiğimi yapayım dedim. Sol taraftaki camı kırıp sol alttaki kapıdan arkalayayım dedim. Tabancayı aldım camı kırmak için ateş ettim. Bir de ne göreyim! Adamı headshot öldürmüşüm. Bütün oyuncular bana hile demeye başladılar. Kendi takım arkadaşım bile beni reportladı. Maçı kaybettik. Ama herkes beni reportladı. Haksız yere ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overwatch'ta bakarlar. Ama çok bariz bir şey değilse korkma. Bugün Dust 2 haritasında ısınma bitti. Oyun başladı. Altta bilgilendirme kısmında bütün takımın raporlandığını gördük Ne yaptık acaba, hello demedik diye mi Overwatch sonrası zaten hesabını incelelerler. Üçüncü parti yazılım yoksa korkmana gerek yok.

En kötü overwatch a düşersin denetimin yapılır anlaşılır eğer kullanmıyorsan korkmana gerek yok

Bu anlattığın koşullarda ban yemen neredeyse imkansız. Birkaç tane beyin özürlü overwatch müfettişi izleyip de hile var derse bilemem. Aklı başında bir müfettiş tesadüf olduğunu anlar. Bunun bir kez gerçekleşmesi de yeterli delil olarak kabul edilmez.

P250 ile art arda 3 HS attığım zaman chat kısmı "Nice hack pls report " diye dolmuştu ama hiç bişey olmadı. Korkma bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…