Milletin parası çok herhalde. Boş envanterli hesap için eğlencesine hile açılmasına neyse diyeceğim de bıçaklı envanterde hile açmak da tamamen saçmalıktır.
@kONF doğru. Orayı anlık Türkiye sandım. Her ne kadar çerez parası olsa bile kim durduk yere para kaybetmek ister ki? Hilelerde skin hilesi de oluyor her ne kadar sadece kendinde gözükse bile.
@kONF doğru. Orayı anlık Türkiye sandım. Her ne kadar çerez parası olsa bile kim durduk yere para kaybetmek ister ki? Hilelerde skin hilesi de oluyor her ne kadar sadece kendinde gözükse bile.
Bu arkadaşlar hileden zevk alıyor hocam. Belki para önemsizdir. Skinchanger ile başkalarında gözükmüyor sonuçta. Hem iyi oynayıp(!), hem de pahalı skinlere sahip olmak zevk veriyor galiba.
2016'dan beri tespit edilmeyen birçok hesap artık yasaklandı. Gamesense (skeet. CC) detected olmuş durumda. CS:GO'da son yıllarda hile konusunda gelişme var. Ban yiyen pahalı hesaplar.
Şuan yine o hileyi indirmediğim için pişman değilim. Hatta göbeğimi kaşırken gülüyorum, iyi olmuş kardeşim, sen öyle milletin hakkını gasp edeceksin sonra hiçbir şey olmayacak. Yok öyle bir dünya. VAC gerçekten iyi sistem sadece biraz üzerine düşülmesi gerekiyor. Düşmemelerinin sebebi muhtemel Source 2.