CS:GO Hile Kullanarak Video Çeken YouTuber

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Görüşlerinizi merak ettim adam hiç utanmadan ve ban yemeden hile ile video çekiyor. Ayrıca sanki hilesi yokmuş gibi konuşuyor. Çok ilginç
Bhop

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüşlerinizi merak ettim adam hiç utanmadan ve ban yemeden hile ile video çekiyor. Ayrıca sanki hilesi yokmuş gibi konuşuyor. Çok ilginç
Bhop
5 pre giriyorsun günde 2 oyun atıyorsun maksimum 10 report yiyorsun ve Overwatcha yakalanmıyorsun. 1k saatli mevlana ekli bende her gün raporluyorum ama tık yok adam globalde spin bot açıyor.

Hocam biz de arkadaşla 2013-2014 senelerinde yani Minecraft'ın en ünlendiği yıllarda hileyle video çekip Youtube'da seri yapıyoduk. Arkadaş 4 kez premium aldı bu arada (4x60 = 240 TL)

Sanırım yüksek ödeme karşılığı hilenin reklamını yapıyor arkadaş. Belli ki hile şirketi bu arkadaş ile bir anlaşma yapmış. Benim düşüncem bu.

Ban yiyor bhop yeni videosunda ana hesabı ban yedi. Kelebek fade eldivenler karambit gibi çok değerli itemleri çöpe gitti eh iyi de olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…