CS:GO Hile Kullanmadan VAC Ban Yemek

15894

Megapat
Az önce hile kullanmadığım halde VAC yedim. Rekabetçinin tam ortasında vac yedim arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapacagım hakkında en ufak fikrim yok nasıl kaldırabilirim ? @Recep Baltaş

Hile kullanmadığını nasıl ispatlayabilirsin bilemiyorum ama durumu steam'e bildirmen gerek. Ama VAC olayı sıkıntılı, çoğu zaman geri dönüşü de olmuyor diye biliyorum.
Benim merak ettiğim bu şekilde hile kullanılmadığında durduk yere oyundan men edilme olayı çok sık oluyor mu?

Config falan ya da oyun dışı bir araç kullandıysan olabilir. Geçmiş olsun hesap gitti.

Başka birisi tarafından 'boost' ediliyorsan, yani hesabını o kişi aracılığı ile yükseltiyorsan VAC ban yemiş olabilirsin. Onun dışında yasak olan kodları bulunduran bir config veya onun türü bir dosya kullandığın için olabilir diye düşünüyorum.

Vac sistemini engelliyor diyorsa dns değiştir ve steam servisini onar.Bence vac yememişsindir eğer yediysen kurtuluşu yok diye biliyorum.

Muhtemelen ban yememişsindir fakat VAC yazdığı için sen ban yedin sanmışsındır. Uyarının bir resmi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…