enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.912 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #11 Onur Altuğ Sever dedi: "Haksız VAC ban yedim" diyenleri de dahil edelim mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben de yedim ama 1 kere bile hile açmadım. Karşıya hile geldikçe arkadaşlar açıyordu. En son toplu ban attılar galiba .
Onur Altuğ Sever dedi: "Haksız VAC ban yedim" diyenleri de dahil edelim mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben de yedim ama 1 kere bile hile açmadım. Karşıya hile geldikçe arkadaşlar açıyordu. En son toplu ban attılar galiba .
Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #12 Arada girip kafa dağıtmak için ölüm maçı atıyorum. Neredeyse 1000 saatim var, fakat ölüm maçında bile hileler denk geliyor. Raporlarımdan sonra çok geri bildirim aldım zaten. Bu arada eşleşmelerde ücretli-ücretsiz ayrımı var mı hala?
Arada girip kafa dağıtmak için ölüm maçı atıyorum. Neredeyse 1000 saatim var, fakat ölüm maçında bile hileler denk geliyor. Raporlarımdan sonra çok geri bildirim aldım zaten. Bu arada eşleşmelerde ücretli-ücretsiz ayrımı var mı hala?
emrhan1461 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 Oyun ücretsiz CS 1.6'dan tek farkı grafik. Hatta 1.6 da bile daha çok hile korumaları var