L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 15 Mart 2021 #11 aabcc dedi: Dust 2 ve Mirage dışında map girerek çözebilirsiniz olayı. Genişletmek için tıkla... Nuke girdim. Bir zahmet Silver elodan çıkabilsem şükür edeceğim. Böyle elo yok.
aabcc dedi: Dust 2 ve Mirage dışında map girerek çözebilirsiniz olayı. Genişletmek için tıkla... Nuke girdim. Bir zahmet Silver elodan çıkabilsem şükür edeceğim. Böyle elo yok.
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 15 Mart 2021 #12 Valorant demeyin gözünüzü seveyim çocuk kaynıyor orada. R6 Alabilecek para yok ve sistem orada 35 FPS verebiliyor.
Valorant demeyin gözünüzü seveyim çocuk kaynıyor orada. R6 Alabilecek para yok ve sistem orada 35 FPS verebiliyor.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Mart 2021 #13 luthermartin dedi: Nuke girdim. Bir zahmet Silver elodan çıkabilsem şükür edeceğim. Böyle elo yok. Genişletmek için tıkla... Nuke girmeyin, Silver rankta toxic gelir, Vertigo, Train, Overpass girin.
luthermartin dedi: Nuke girdim. Bir zahmet Silver elodan çıkabilsem şükür edeceğim. Böyle elo yok. Genişletmek için tıkla... Nuke girmeyin, Silver rankta toxic gelir, Vertigo, Train, Overpass girin.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 15 Mart 2021 #14 183206 dedi: R6 öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunda hile yok burada da takım kanser ediyor adamı.
183206 dedi: R6 öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunda hile yok burada da takım kanser ediyor adamı.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 15 Mart 2021 #15 Güven faktörü arttırmanız düşük bir ihtimal çözebilir.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 15 Mart 2021 #16 Faceit girin. VPN ile başka bir ülkenin sunucusuna katılmayı deneyin. Türklerin çok oynadığı haritaları oynamayın.
Faceit girin. VPN ile başka bir ülkenin sunucusuna katılmayı deneyin. Türklerin çok oynadığı haritaları oynamayın.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Mart 2021 #17 erenerdugan dedi: Valorant'a geçebilirsiniz hilelerden dolayı Valorant'a geçtim bende. Genişletmek için tıkla... Leş gibi oyun affedersiniz ama rezalet ötesi.
erenerdugan dedi: Valorant'a geçebilirsiniz hilelerden dolayı Valorant'a geçtim bende. Genişletmek için tıkla... Leş gibi oyun affedersiniz ama rezalet ötesi.
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 15 Mart 2021 #18 Övgü satın alabilirsiniz. aabcc dedi: Leş gibi oyun affedersiniz ama rezalet ötesi. Genişletmek için tıkla... CS de benim için geçerli.
Övgü satın alabilirsiniz. aabcc dedi: Leş gibi oyun affedersiniz ama rezalet ötesi. Genişletmek için tıkla... CS de benim için geçerli.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Mart 2021 #19 erenerdugan dedi: Övgü satın alabilirsiniz. CS de benim için geçerli. Genişletmek için tıkla... Zevksizim yazsaydın daha da net anlardık nasıl birisi olduğunu. Yaşın maksimum 12 falan herhalde, erkek adam CS oynar.
erenerdugan dedi: Övgü satın alabilirsiniz. CS de benim için geçerli. Genişletmek için tıkla... Zevksizim yazsaydın daha da net anlardık nasıl birisi olduğunu. Yaşın maksimum 12 falan herhalde, erkek adam CS oynar.
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 15 Mart 2021 #20 TÇB dedi: FACEIT girin. VPN ile başka bir ülkenin sunucusuna katılmayı deneyin. Türklerin çok oynadığı haritaları oynamayın. Genişletmek için tıkla... FACEIT oynarken çok kötü oynuyorum 64 tick alışıklığı. Anca 7 Kill alıyordum bu maç 23 Kill aldım. FACEIT vuramıyorum adam mesela AK ile adamı vuruyorum mermi gitmiyor hissiyatı veriyor.
TÇB dedi: FACEIT girin. VPN ile başka bir ülkenin sunucusuna katılmayı deneyin. Türklerin çok oynadığı haritaları oynamayın. Genişletmek için tıkla... FACEIT oynarken çok kötü oynuyorum 64 tick alışıklığı. Anca 7 Kill alıyordum bu maç 23 Kill aldım. FACEIT vuramıyorum adam mesela AK ile adamı vuruyorum mermi gitmiyor hissiyatı veriyor.