CS:GO Hilecileri

Bencede abartıyorsunuz. Hilenin öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. En fazla Wall hack ile kapıda pusar vurur.

Bencede abartıyorsunuz. Hilenin öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. En fazla Wall hack ile kapıda pusar vurur.
Hocam ironi yapmıştım aslında ayrıca eğer biraz yükselirseniz oyunda iyi bir oyuncunun eline hile geçerse neler yapabileceğiniz görürsünüz ve şunu da belirteyim tek hile wall falan değil direk mevlana açan mı dersin oho say dur şimdi.

Bu hilecilere sanki fazla abartmadınızmı ? Artık o kadar abarttınızki ölen nooblar ölünce bahane arıyor gibime geliyor. Raporla geç zaten ban yiyorlar.
Ne noobu ya maçın demosunu atarım hiç sıkıntı değil. Adamın wall hack kullandığı bariz bariz belli zaten. Güzelim oyunu ne hale getirdiler ya.

Biliyorum. Mevlana, triggerbot, aimbot, wall hack falan sadece bunları biliyom.

2 el hile çıktı 3.el 1.dim bi adam vuramadım diye attılar. Oyuna yaş değil IQ kısıtlamaları getirilmesi lazım.

@Ek01000 Hayır.
Atan yerler var ama ikinci el HDD aldınız ne olacak? Zaten değiştirilebiliyor bu tip bilgiler.
Çok bir anlamı olmaz ama en azından caydırıcılık olur.
Tek sıkıntı ikinci el parça alan kişiler için sıkıntı yaratabilir.

Prime almak gibi bir düşüncem vardı iyi ki 70TL verip almamışım. Ubisoft'tan 44.55 TL'ye Rainbow Deluxe Edition aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…