karan Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mart 2015 #1 Ya kardeşim cs go da hile açmış ve banlanmış. Vac ban diyor. Nedir bu? Geçici mi kalıcı mı? Yardım Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2015
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Mart 2015 #2 Hileyi kapat ve oyuna girdiğin komutları kaldırıp oyun dosya bütünlüğünü doğrula. Ayrıca VAC banın süresiz olduğunu da unutma. Bir de çift hesap açma.
Hileyi kapat ve oyuna girdiğin komutları kaldırıp oyun dosya bütünlüğünü doğrula. Ayrıca VAC banın süresiz olduğunu da unutma. Bir de çift hesap açma.
B burak01020 Ziyaretçi 15 Mart 2015 #3 Banada olmuştu. O hile degil o oyunu steam kütüphanesinden açmayı deneyin. @MF Yanlış bilgilendirmeden bir hafta ban.
Banada olmuştu. O hile degil o oyunu steam kütüphanesinden açmayı deneyin. @MF Yanlış bilgilendirmeden bir hafta ban.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Mart 2015 #4 Mesajımı tekrar okuyun isterseniz...
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2015 #5 MF dedi: Hileyi kapat ve oyuna girdiğin komutları kaldırıp oyun dosya bütünlüğünü doğrula. Ayrıca VAC banın süresiz olduğunu da unutma. Bir de çift hesap açma. Genişletmek için tıkla... Çift hesap derken ben iki hesaptan kasıyorum smurf olarak ban yemedim kaç aydır oynuyorum?
MF dedi: Hileyi kapat ve oyuna girdiğin komutları kaldırıp oyun dosya bütünlüğünü doğrula. Ayrıca VAC banın süresiz olduğunu da unutma. Bir de çift hesap açma. Genişletmek için tıkla... Çift hesap derken ben iki hesaptan kasıyorum smurf olarak ban yemedim kaç aydır oynuyorum?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Mart 2015 #6 swindler dedi: Çift hesap derken ben iki hesaptan kasıyorum smurf olarak ban yemedim kaç aydır oynuyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır Sosyal'de çift hesap CS GO'dan bahsetmiyorum.
swindler dedi: Çift hesap derken ben iki hesaptan kasıyorum smurf olarak ban yemedim kaç aydır oynuyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır Sosyal'de çift hesap CS GO'dan bahsetmiyorum.
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2015 #7 MF dedi: Hayır Sosyal'de çift hesap CS GO'dan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon kafam karıştı.
MF dedi: Hayır Sosyal'de çift hesap CS GO'dan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon kafam karıştı.