B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 8 Ocak 2022 #1 Ben uzun süredir rekabetçi falan atıyorum (Prime) ama karşıma hiç hile gelmedi. CS:GO'da gerçekten hileler azaldı mı?
Ben uzun süredir rekabetçi falan atıyorum (Prime) ama karşıma hiç hile gelmedi. CS:GO'da gerçekten hileler azaldı mı?
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Evet.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #3 Aslında çok azalmadı üst ranklarda 10 maçta 4 kere geldi.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 8 Ocak 2022 #4 Brazen dedi: Ben uzun süredir rekabetçi falan atıyorum (Prime) ama karşıma hiç hile gelmedi. CS:GO'da gerçekten hileler azaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu birkaç ay önce gelen Prime güncellemesi ile daha da azaldı diyebilirim.
Brazen dedi: Ben uzun süredir rekabetçi falan atıyorum (Prime) ama karşıma hiç hile gelmedi. CS:GO'da gerçekten hileler azaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu birkaç ay önce gelen Prime güncellemesi ile daha da azaldı diyebilirim.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 8 Ocak 2022 #5 AlexFergusonHayranı dedi: Hocam bu birkaç ay önce gelen Prime güncellemesi ile daha da azaldı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı?
AlexFergusonHayranı dedi: Hocam bu birkaç ay önce gelen Prime güncellemesi ile daha da azaldı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı?
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #6 Brazen dedi: Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı? Genişletmek için tıkla... CS:GO kadar var, belki CS:GO'dan daha az.
Brazen dedi: Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı? Genişletmek için tıkla... CS:GO kadar var, belki CS:GO'dan daha az.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 8 Ocak 2022 #7 Brazen dedi: Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı? Genişletmek için tıkla... Oranın anti-cheati eskisi kadar değil, saniyesinde tespit ederken artık 2 günde banlıyor. Bir de oyunu neden böyle aşağıladınız XD
Brazen dedi: Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı? Genişletmek için tıkla... Oranın anti-cheati eskisi kadar değil, saniyesinde tespit ederken artık 2 günde banlıyor. Bir de oyunu neden böyle aşağıladınız XD
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 8 Ocak 2022 #8 AlexFergusonHayranı dedi: Oranın anti-cheati eskisi kadar değil, saniyesinde tespit ederken artık 2 günde banlıyor. Bir de oyunu neden böyle aşağıladınız XD. Genişletmek için tıkla... Sevmiyorum hocam o oyunu. Zamanında denemiştim CS:GO'da 20-30 vururken o oyunda 5-10 anca vuruyordum. Bir de türkler oyunun içine ediyordu ben oynadığımda.
AlexFergusonHayranı dedi: Oranın anti-cheati eskisi kadar değil, saniyesinde tespit ederken artık 2 günde banlıyor. Bir de oyunu neden böyle aşağıladınız XD. Genişletmek için tıkla... Sevmiyorum hocam o oyunu. Zamanında denemiştim CS:GO'da 20-30 vururken o oyunda 5-10 anca vuruyordum. Bir de türkler oyunun içine ediyordu ben oynadığımda.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 8 Ocak 2022 #9 Brazen dedi: Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hile yok. Eğer hile olsa bile merak etme, 1-2 güne ban yiyor. Brazen dedi: Bir de türkler oyunun içine ediyordu ben oynadığımda. Genişletmek için tıkla... Frankfurt sunucusuna girin?
Brazen dedi: Peki hocam VALORANT denen berbat oyunda da hileler var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hile yok. Eğer hile olsa bile merak etme, 1-2 güne ban yiyor. Brazen dedi: Bir de türkler oyunun içine ediyordu ben oynadığımda. Genişletmek için tıkla... Frankfurt sunucusuna girin?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.134 Çözümler 49 Yer Ankara 8 Ocak 2022 #10 Herixa dedi: Hayır hile yok. Eğer hile olsa bile merak etme, 1-2 güne ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 1 yıldır hile kullanıyor, Kendim bizzat hem oyun hemde steam üzerinden rapor ettim. Halen ban yemedi.
Herixa dedi: Hayır hile yok. Eğer hile olsa bile merak etme, 1-2 güne ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 1 yıldır hile kullanıyor, Kendim bizzat hem oyun hemde steam üzerinden rapor ettim. Halen ban yemedi.