kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 15 Ocak 2022 #21 Brazen dedi: 1. si size çok üzüldüm beceriksiz birisi olduğunuz için. 2. si ise Valorant da bu hileler var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Valorant'ın anti cheati VAC'den daha agresif olduğu için hileler haliyle çok daha az. Valorant başlamayı düşünüyorsan başlayabilirsin. Artı olarak birinin beceresini FPS oyunları üzerinden yargılıyorsan sana çok daha fazla üzülüyorum.
Brazen dedi: 1. si size çok üzüldüm beceriksiz birisi olduğunuz için. 2. si ise Valorant da bu hileler var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Valorant'ın anti cheati VAC'den daha agresif olduğu için hileler haliyle çok daha az. Valorant başlamayı düşünüyorsan başlayabilirsin. Artı olarak birinin beceresini FPS oyunları üzerinden yargılıyorsan sana çok daha fazla üzülüyorum.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 16 Ocak 2022 #22 kel584 dedi: Valorant'ın anti cheati VAC'den daha agresif olduğu için hileler haliyle çok daha az. Valorant başlamayı düşünüyorsan başlayabilirsin. Artı olarak birinin beceresini FPS oyunları üzerinden yargılıyorsan sana çok daha fazla üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani kendin aim kasıp da oynayabilirdin ama neyse Valorant başlamayı düşünmüyorum gerçekten kötü bir oyun bence.
kel584 dedi: Valorant'ın anti cheati VAC'den daha agresif olduğu için hileler haliyle çok daha az. Valorant başlamayı düşünüyorsan başlayabilirsin. Artı olarak birinin beceresini FPS oyunları üzerinden yargılıyorsan sana çok daha fazla üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani kendin aim kasıp da oynayabilirdin ama neyse Valorant başlamayı düşünmüyorum gerçekten kötü bir oyun bence.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 16 Ocak 2022 #23 CS her zaman hile kaynıyor. Valorant bu konuda CS'den çok üstün.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 16 Ocak 2022 #24 244012 dedi: CS her zaman hile kaynıyor. Valorant bu konuda CS'den çok üstün. Genişletmek için tıkla... Valorant da çok zor bir oyun gerçekten.
244012 dedi: CS her zaman hile kaynıyor. Valorant bu konuda CS'den çok üstün. Genişletmek için tıkla... Valorant da çok zor bir oyun gerçekten.