Selam,
Artık bıktım, bunaldım her maç sonunda başım ağrıyarak oyundan çıkıyorum. Oyun 77 TL oldu hala hile dolu. Son 1 haftada karşıma 3-4 kez hile denk geldi. 2 kişiyi raporladım ve ban yemişler. Artık içimde oyuna karşı en ufak bir zevk, istek kalmadı. Gerçekten sıkıldım. 600 saat CS:GO oynadım hala nova 1 rütbesindeyim. Ya takımıma gelenler troll yapar, saçma sapan oynar ya karşıya hile gelir. Bu ne arkadaş? Ne zaman bitecek bu hileler? Yoldaş moduna giriyorum bir arkadaşımla orada bile hile açıyorlar, ya burada Global olsan ne olacak? Hadi açtın %100 ban yiyeceksin, kaçışın yok neden bu hile açma isteği? Ne kazandırıyor anlamıyorum ne elde ediyorlar hile açınca? Buna bir çare yok mu? Şu Faceit olayı falan varmış ama o da paralı olduğu için almak istemedim.
Steam adresim bu: Steam Community :: Maestro™ Ekleyebilirsiniz. Çok iyi oynayamıyorum ama elimden geldiğince oynuyorum işte, Nova 3 gibi falanım ortalama.
Seçkin Durumu yükseltmesi bütün CS:GO oyuncuları için mevcuttur. Seçkin Duruma sahipken Seçkin Duruma sahip diğer oyuncularla eşleştirilirseniz Seçkin'e özel hatıra eşyalar, eşya düşürmeleri ve silah kasaları kazanabilirsiniz.
Hesabınızı Seçkin Duruma iki şekilde yükseltebilirsiniz; TP kazanarak Rütbe 21'e ulaşın ve Steam hesabınıza uygun bir telefon numarası ekleyin ya da Steam Mağazası üzerinden CS:GO Seçkin Durumu Yükseltmesi'ni satın alın.
Oynayan sayısını arttırmak için yapıldı yani skin çekilmesi için bir yol.
200 saati olanlar LE LEM olmuş durumda uçarak koşarak pre fire atarak vuruyorlar
Alışanlar yapıyor. Onlara lafım yok zaten ama ben MG iken N1 birinin 360+noscope atmasını kimse açıklayamaz bana Oyuna aptalca şeyler getirmektense hilelere çözüm bulsalar daha iyi para kazanırlardı
Gecenin dördü, saat tam 04:56 ve bir dönem bende hilecilere karşı hile açtığım için ban yemiş biri olarak yeni Steam hesabi açıp para vererek seçkinlik aldım. Ne yazık ki para versen bile rezil oluyorsun, üst üste dört el hiç sekmedi aim + WH geldi demem o ki şu an Bannerlord çıkmasına rağmen hala daha çözülebilmiş değil. Bannerlord bile çıktı ama Valve hala çözüm getiremedi cinnet geçireceğim artık ramak kaldı. Bannerlord'u geçtim gökten tanrı inse dönüp yine düzelmez bu hile mantığı çünkü Valve insanları zorla hile kullanmaya teşvik ediyor. İstese kökünden çözebileceği olayı daha fazla ban atıp, daha fazla Prime hesap satabilmek için engellemiyor. Her neyse kusura bakma, gecenin bu saatinde neden burada feryat ettiğim konusunda ise en ufak bir fikrim yok. Sadece berbat bir altı saat geçirdim ve soluğu halimden anlayabilecek insanların yazılarında aldım. Bu cevabi görünce ister istemez cevaplamak istedim.
keşke güzel bi sistem yapsa valve bıktım bu yüzden oyunu 3 kere bıraktım nova 2 den silver 5 e düştüğümü hatırlıyorum ama böyle giderse hilelerin gitmesi çok zor
Hiçbir zaman Yani buraya açılan konudan bile fazla hile üreticisi vardır eminim Valve zaten pek şikayetçi değil gibi hilecilerden. Pek bir katkısı yok önlemek için. Gold Nova çöplüğünde sıkıştık kaldık valla